Responsive Menu
Add more content here...


Echipa cu care PSD Sălaj merge oficial în lupta electorală pentru alegerile din 9 iunie

by Tiberius NICODA
0 comment 819 views
A+A-
Reset
Un recent  comunicat de presă venit din partea PSD Sălaj ne informează:
“Echipa în care avem încredere că va administra corect și eficient județul Sălaj și-a depus oficial candidaturile la Biroul Electoral Județean. Suntem pregătiți pentru competiția electorală și vom câștiga alegerile locale din 9 iunie.
Timpul experimentelor în administrație a apus. Este nevoie de oameni asumați, responsabili, profesioniști, care au dovedit în viață și în carieră. Venim în fața alegătorilor cu proiecte care să dezvolte cu adevărat fiecare sat din acest județ binecuvântat de Dumnezeu.
Administrația trebuie realizată cu maximă seriozitate și viziune, este o muncă de echipă, și vă îndemnăm să aveți încredere în cea mai competentă și cea mai serioasă echipă!
Venim în fața alegătorilor cu medici, cu profesori, cu ingineri, juriști, economiști, antreprenori, mulți tineri, domenii și categorii de vârste față de care administrația județeană trebuie să aibă toată deschiderea și trebuie să găsească cele mai bune soluții la nevoile reale ale oamenilor. Administrația se face cu oameni și pentru nevoile oamenilor!
Avem încredere că alegătorii vor opta în 9 iunie pentru proiectul 10 Pentru Sălaj propus de Florin Florian în calitate de Președinte și ne vor mandata prin votul lor să administrăm județul în următorii patru ani. Noi știm ce avem de făcut pentru că ne-a păsat întotdeauna și ne pasă de viața de aici!”, precizează reprezentanții PSD Sălaj.

Astfel, iată care sunt candidații PSD Sălaj pentru Consiliul Județean Sălaj:

Președinte: Florian Florin
Gavriluț Amalia-Ioana – Medic, 45 de ani; Florian Florin – Inginer constructor, 49 de ani; Tuduce Ioana-Maria – Profesor, 46 de ani; Panie Sergiu – Inginer, 49 de ani; Pop Gheorghe-Ioan, Jurist, 61 de ani; Demle Alin – Profesor, 52 de ani; Coca Vasile – Solist, 59 de ani; Nechita Adrian-Florin – Economist, 39 de ani; Costinaș Ovidiu – Profesor, 38 de ani; Ardelean Gheorghe – Jurist, 52 de ani; Ungur Ioan-Alin – Inginer economist, 50 de ani; Benc Romeo-Silviu – Inginer silvic, 58 de ani; Borna Mihai-Bogdan – Inginer constructor, 32 de ani; Crișan Alexandrina Luminița – Profesor învățământ primar, 49 de ani; Ursente Gheorghe – Ofițer MAI (Col.R), 72 de ani; Vitișan George-Adrian – Medic veterinar, 30 de ani; Raț Ovidiu-Vasile – Mecanic, 34 de ani; Dragoș Raul-Bogdan – Economist, 40 de ani; Valea Codruța-Florica – Profesor, 26 de ani; Souca Valentina – Profesor, 52 de ani; Mereuta Cornelia – Operator telecomunicații, 72 de ani; Lucaci Adrian-Radu – Ofițer în rezervă, 55 de ani; Rus Anda-Maria – Farmacist șef, 28 de ani; Vaida Vasile-Dorin – Jurist, 51 de ani; Bălăjel Diana-Corina – Economist, 30 de ani; Ciobanu Anda-Maria – Economist, 33 de ani; Chiuz Paul-Ionuț – Analist, 34 de ani; Țîrlea Anca-Florica – Manager turism, 33 de ani; Seute Ioan-Gavril – Inginer autovehicule rutiere, 42 de ani; Gușă Crina-Nicoleta – Administrație Publică, 44 de ani; Tămaș Adina-Teodora – Fermier, 49 de ani; Teglaș Liviu – Profesor, 34 de ani; Mare Tudor-Adrian – Telecomunicații, 26 de ani.

Noi le dorim tuturor și fiecăruia în parte, succes și împliniri și fie ca să câștige cei care pun interesele mulțimii înaintea intereselor personale!

You may also like

Leave a Comment