Responsive Menu
Add more content here...


Stejarul Sîg câştigă Cupa AJF pentru al doilea an consecutiv!

Gruparea condusă de Florin Bodea şi Marius Palce a avut cel mai solid joc, în special în defensivă şi a reuşit să-şi păstreze trofeul. În drumul spre trofeu, Stejarul a trecut la limită de Benfyka Ileanda, la loviturile de departajare de CS Unirea Hida şi la limită s-a impus şi în finala cu Voinţa Derşida

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 233 views
A+A-
Reset

La finele săptămânii trecute, sala de sport din Valcău de Jos a găzduit faza finală a Cupei AJF la fotbal în sală la categoria Liga a V-a. Opt echipe s-au calificat în această fază. Măgura Cehei, Stejarul Sîg, Meseşul Treznea, Voinţa Derşida, CS Unirea Hida, AS Unirea Ciocmani-Băbeni, ACS Tihău şi Benfyka Ileanda au fost formaţiile care s-au luptat pentru trofeul din acest an.

Au fost meciuri disputate, o sală plină, dar în final poate exista o singură câştigătoare. Aceea a fost, pentru al doilea an la rând, Stejarul Sîg. O echipă economicoasă, solidă în defensivă şi care a dat bătăi de cap adversarilor prin jocul prestat. Stejarul s-a calificat cu ceva emoţii în semifinală, după ce a trecut la limită de Benfyka Ileanda, după transformarea unei lovituri de la 7 m.

Emoţiile au fost şi mai mari în semifinale când deţinătoarea trofeului a dat peste Unirea Hida. A fost un joc în care Hida a condus până spre final şi s-a jucat cu ocaziile. Însă, cei de la Stejarul aveau nevoie de o sclipire, iar încurajaţi de o sală întreagă, acea sclipire a venit pe final când echipa din Sîg a egalat.

S-a ajuns la loteria loviturilor de departajare, acolo unde Stejarul a avut câştig de cauză.

A venit finala cu Voinţa Derşida, un meci aprig disputat, dar pe care gruparea condusă de Florin Bodea şi Marius Palce a reuşit să o câştige.

Astfel, Stejarul Sîg îşi apără trofeul şi câştigă pentru al doilea an la rând Cupa AJF.

Dar, mai multe detalii despre această competiţie, în ziarul Sportul Sălăjean din 7 februarie.

You may also like

Leave a Comment