Responsive Menu
Add more content here...


Start perfect. Ambele grupe de juniori republicani de la SCM Zalău au câştigat la scor în deplasare

Prima etapă din 2024 a fost una perfectă pentru juniorii U19 şi U17 de la SCM Zalău. În play-off-ul Seriei a VIII-a la juniori B, formaţia antrenată de Marius Muntean a câştigat cu 3 – 0 la Unirea Dej şi a mai făcut un pas spre câştigarea campionatului, iar în play-out, juniorii A antrenaţi de Alexandru Pop au trecut cu acelaşi scor de CSS 2 Baia Mare

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

La reluarea Campionatului Naţional de juniori republicani, ambele grupe de la SCM Zalău au fost în parametri optimi, atât juniorii A, cât şi juniorii B reuşind să câştige la scor în deplasare.

Juniorii A au bifat a doua victorie din play-out

Având probleme de efectiv în acest sezon, juniorii A nu au reuşit un sezon la fel de bun ca şi anul trecut când au câştigat seria. De data aceasta, elevii lui Alexandru Pop joacă doar în play-out, acolo unde au înregistrat două victorii în cele patru jocuri.

Începutul de an a fost perfect pentru SCM Zalău U19, care s-a impus cu 3 – 0 la CSS 2 Baia Mare. A fost un joc controlat cap-coadă de SCM, care încă de la pauză conducea cu 2 – 0 . Andrei Jula a fost cel care a deschis scorul, dintr-o lovitură liberă, iar tot în prima repriză a mai marcat Răzvan Jula, după o acţiune bună. Repriza secundă a fost tot a zălăuanilor, care au mai înscris prin Răzvan Jula.

“A fost o victorie clară a echipei noastre. Este o victorie de moral la început de an, dar din păcate pentru noi a fost un sezon sacrificat. În vară ne-au plecat mulţi jucători, am început cu o echipă nouă, dar începem să arătăm mai bine. Important că un nucleu de 13 – 14 jucători vor rămâne la echipă şi pentru sezonul următor. Acesta este un câştig, iar cu ce jucători mai vin de la U17, sper să fim din nou o echipă competitivă. Cel mai important este să dăm jucători spre echipa de seniori. Acum Andrei Jula este în vederile lor, dar mai sunt şi alţi jucători care oricând pot face pasul spre lotul de seniori”, ne-a declarat Alexandru Pop.

În etapa următoare, SCM Zalău va sta, urmând să susţină următorul joc pe 30 martie, pe teren propriu cu Lotus Băile Felix.

CSS 2 Baia Mare – SCM Zalău 0 – 3 (0 – 2)

Au marcat: Răzvan Jula (2) şi Andrei Jula

SCM: Rareş Colceriu – Andrei Tite, Denis Bercea, Darius Boszormenyi, Mario Geană, David Csocnadi, Nicolae Chiş, Beniamin Suciu, Andrei Jula, Răzvan Jula şi Adrian Cristea. A mai intrat: Robert Silaghi. Antrenor: Alexandru Pop

Încă un pas spre câştigarea campionatului. SCM Zalău U17 are 10 puncte avans în fotoliul de lider

În proporţie de 90%, SCM Zalău U17 este câştigătoarea play-off-ului în Seriei a VIII-a şi va merge în fazele eliminatorii. Încă din prima etapă din acest an, gruparea antrenată de Marius Muntean a făcut încă un pas mare spre câştigarea campionatului, reuşind să se impună cu 3 – 0 la Unirea Dej şi s-a distanţat la 10 puncte de urmăritoarea FC Bihor Oradea. Totul a fost posibil după ce bihorenii au pierdut acasă cu Academia Partium.

În jocul cu Unirea Dej, SCM Zalău a avut mai mult iniţiativa, dar prima repriză s-a terminat  fără goluri. La reluare, formaţia zălăuană a rezolvat rapid soarta jocului.

Vlad Naghiu a deschis scorul după ce a primit o minge în faţa porţii de la Alexandru Dohan, cel care a avut o acţiune bună pe partea stângă şi a trecut de mai mulţi adversari. Pentru 0 – 2 a marcat Cristian Iacob, iar tabela a fost închisă de Florian Varga, care a înscris cu o lovitură de cap, după un corner.

”Începutul de an este foarte bun pentru noi, fiindcă ne-a distanţat la 10 puncte de echipa de pe locul 2. Cel mai important este că am reuşit noi să ne câştigăm meciul cu Unirea Dej. Dacă prima repriză a fost echilibrată, în partea secundă am fost net superiori şi ne-am impus jocul. Scorul putea fi mult mai mare, având în vedere că am mai avut câteva ocazii bune. Mai sunt cinci etape şi jucăm până la final. Nu ne interesează această diferenţă de puncte dintre noi şi urmăritoarea. După ce vom fi calificaţi şi matematic în faza următoare, voi da minute şi jucătorilor care au evoluat mai puţin”, ne-a declarat antrenorul Marius Muntean.

Zece puncte are SCM Zalău peste FC Bihor, când mai sunt de disputat cinci etape din play-off. În următoarea rundă, formaţia zălăuană va evolua sâmbătă, în deplasare la Sporting Cluj.

Unirea Dej – SCM Zalău 0 – 3 (0 – 0)

Au marcat: Vlad Naghiu, Cristian Iacob şi Florian Varga

SCM: Luca Grecu – Darius Baciu, Alexandru Szucs, Mihai Şimonfi, Alexandru Centea, Cătălin Anghelov, Florian Varga (cpt.), Vlad Naghiu, Cristian Iacob, Alexandru Dohan şi Luca Frenţiu. Au mai intrat: Patric Codaţ, Dragoş Indrieş şi Darius Bob. Rezerve: Ionuţ Ardelean, Luca Brânduşan, Darius Cosma, Sebastian Codaţ, Matei Sîrcă şi Matei Pop. Antrenor: Marius Muntean

 

 

You may also like

Leave a Comment