Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu se reuneşte luni

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Primul antrenament al verii a fost mutat câteva zile, până când conducerea va găsi un nou antrenor, după plecarea lui Dacian Nastai

Sportul Şimleu urma să înceapă pregătirile pentru noul sezon în data de 7 iulie. Situaţia s-a schimbat, după ce antrenorul Dacian Nastai a plecat la FCSB Clinceni, iar în aceste zile, conducerea este nevoită să caute un alt antrenor. Tocmai de aceea, reunirea lotului a fost amânată câteva zile, astfel că jucătorii au fost chemaţi la pregătire pentru luni, 11 iulie.

Îi mulţumim lui Dacian Nastai pentru ce a făcut la Sportul Şimleu. A fost o colaborare de succes, la fel ca şi acum 12 ani, când am colaborat în Liga a II-a. Noi ştiam că al doilea sezon în Liga a III-a va fi mult mai greu, dar l-am parcurs cu bine şi ne-am consolidat poziţia în acest eşalon”, spune Ioan Gurzău.

În ce priveşte campania de achiziţii, deocamdată a venit doar Darius Marina de la CAO Oradea, iar următoarele achiziţii vor fi făcute în funcţie de preferinţele noului antrenor.

Legat de plecări, Sportul Şimleu s-a despărţit în această vară cam de cei mai importanţi jucători, Gueye Mansour, Cătălin Vaida şi Mihai Cohan, însă conducerea speră să găsească soluţiile cele mai bune pe posturile respective.

“Vom mai face transferuri, dar prima dată să aducem un antrenor şi apoi să analizăm împreună situaţia lotului. Avem neapărat nevoie de un fundaş stânga şi un atacant”, ne-a declarat Ioan Gurzău.

Sportul Şimleu se va pregăti pe plan local în această vară, iar în 16 iulie are programat primul amical, cu Olimpia Satu Mare.

Campionatul Ligii a III-a începe în data de 27 august, dar Sportul Şimleu va debuta în noul sezon pe 17 august, când este programat primul tur al Cupei României.

You may also like

Leave a Comment