Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu se reuneşte la finalul lunii ianuarie. Sunt aşteptate forţe proaspete

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Până la startul pregătirilor, clubul din Şimleu Silvaniei doreşte să realizeze câteva transferuri, pentru ca echipa să părăsească subsolul clasamentului

Fotbaliştii grupării de sub Măgura au intrat în vacanţă, urmând să revină la pregătiri la finalul lunii ianuarie, când va fi programată şi reunirea lotului

După o primă parte de campionat în care au reuşit trei victorii, trei egaluri şi au suferit nouă înfrângeri, pentru partea a doua a sezonului, Sportul Şimleu îşi doreşte mai mult şi vrea să rămână în Liga a III-a.

Însă, pentru asta, şimleuanii au nevoie să înscrie mai mult, pentru că la capitolul ofensiv au suferit cel mai mult, iar după 15 etape au al doilea cel mai slab atac din serie cu doar 11 goluri marcate. Doar CFR II Cluj stă mai prost, cu 9 goluri marcate.

Însă, până la restartul din Liga a III-a, jucătorii au intrat în vacanţă, urmând să revină  la pregătiri la finalul lunii ianuarie. Până atunci, conducerea va face tot posibilul să întărească lotul.

“Jucătorii sunt în vacanţă până la finalul lunii ianuarie, când este programată reunirea lotului. Trebuie să ne completăm lotul. La ultimul meci ne-au lipsit cinci-şase jucători, iar cei care le-au luat locul nu a fost pe măsură şi va trebui să găsim soluţii”, anunţă conducerea clcubului.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de joi, 5 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment