Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu – SCM Zalău, derby-ul care dă culoare play-out-ului

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Cele două rivale judeţene se vor afla din nou faţă în faţă pentru a patra oară în acest sezon şi pentru a opta oară de când cele două echipe activează în Liga a III-a. Este meciul pentru care play-out-ul Seriei a X-a este mai interesant şi pentru iubitorii fotbalului din Sălaj. Sportul Şimleu – SCM Zalău naşte orgolii şi ambiţii chiar şi în acest moment când cele două grupări joacă în grupa “codaşelor” din Seria a X-a

Sâmbătă, ora 18.00, Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei: Sportul Şimleu – SCM Zalău

La doar o lună de zile de la partida de sub Meseş, Sportul Şimleu şi SCM Zalău se află din nou faţă în faţă. De data aceasta, sub Măgură, în cadrul etapei a VII-a din play-out. Partida are loc sâmbătă, de la ora 18.00, la trei zile după ce ambele grupări au jucat în etapa intermediară de miercuri, în deplasare. SCM Zalău a evoluat la Luceafărul Oradea, unde a câştigat cu 10 – 0 în timp ce Sportul Şimleu a câştigat cu 2 – 1 la Progresul Şomcuta Mare şi are asigurată şi matematic salvarea de la retrogradare.

Duelul Sportul Şimleu – SCM Zalău este al patrulea din acest sezon şi al 8-lea de când cele două echipe evoluează la acest nivel.

În ultimul derby, SCM Zalău s-a impus cu 5 – 1, astfel că Sportul Şimleu va căuta să se revanşeze după acel eşec dur.

Şimleuanii s-au mobilizat de fiecare dată în confruntările cu SCM, ca dovadă că au câştigat de patru ori. De trei ori a câştigat şi Zalăul, reuşind să se impună şi sub Măgură, într-un joc din Cupa României. În cazul în care vor câştiga zălăuanii, atunci vor echilibra numărul de victorii în derby. Interesant de spus că niciun derby sălăjean dintre cele două echipe nu s-a terminat la egalitate.

Se anunţă un meci deschis oricărui rezultat. Ca de fiecare dată, SCM Zalău are prima şansă, prin prisma lotului şi a susţinerii financiare de care beneficiează, însă într-un asemenea meci,  nu prea mai contează bugetele, ci modul de exprimare al jucătorilor, dorinţa, ambiţia şi dăruirea.

Ambele formaţii luptă să îşi îmbunătăţească situaţia din clasament. SCM Zalău încă nu este sigură de primul loc în play-out, în timp ce Sportul Şimleu încearcă să urce pe poziţia secundă, fiind la un punct de CSM Satu Mare.

You may also like

Leave a Comment