Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu caută antrenor

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

“Avem nevoie de un antrenor care se pliază pe proiectul nostru de la Şimleu”, spune Ioan Gurzău

Plecarea lui Dacian Nastai de la Şimleu a venit pe neaşteptate. Într-un moment în care gruparea de sub Măgură se pregătea de reunire, Dacian Nastai a primit o ofertă din Liga a II-a de la FCSB Clinceni şi după ce a pus în balanţă toate aspectele a decis să plece. Cu câteva zile înainte de reunire, Sportul Şimleu nu are antrenor, iar preşedintele Ioan Gurzău este nevoit să caute soluţii. Conducătorul poartă deja discuţii cu mai mulţi antrenori şi speră ca în zilele următoare să decidă numele tehnicianului care va pregăti echipa în sezonul următor.

“Anul trecut am dat un antrenor la SCM Zalău, acum dăm un antrenor la Liga a II-a, iar asta înseamnă că la Şimleu s-a făcut treabă bună. Săptămâna aceasta trebuie să ne organizăm şi să aducem un antrenor. Trebuie să analizăm foarte bine şi să mergem tot pe mâna unui antrenor care vrea să se afirme şi să îşi facă un nume în antrenorat. Avem nevoie de un antrenor care se pliază pe proiectul de la Şimleu”, spune preşedintele Ioan Gurzău.

De când activează în Liga a III-a, Sportul Şimleu a avut doi antrenori, pe  George Zima şi Dacian Nastai.George Zima a pregătit echipa timp de două sezoane, unul în Liga a IV-a şi al doilea în Liga a III-a, în timp ce Dacian Nastai a ajuns la Şimleu în vara anului trecut.

You may also like

Leave a Comment