Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu a transferat un jucător pe care l-a “ochit” CS Barcău Nuşfalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Dorit în vară de CS Barcău, echipă pentru care a jucat în câteva meciuri amicale, Roland Crişan a ajuns în această iarnă la Şimleu. Fotbalistul de la Unirea Valea lui Mihai a venit în probe la Sportul şi l-a impresionat pe George Zima, astfel că cele două părţi s-au înţeles în privinţa unui transfer

Două achiziţii a reuşit Sportul Şimleu pentru a doua parte de campionat. După ce l-a adus la echipă de Claudiu Petruş de la Sănătatea Cluj, gruparea de sub Măgură a mai transferat un fotbalist ce vine din Liga a IV-a Bihor. Este vorba de Roland Crişan, un jucător pe care în vara trecută l-a “ochit” CS Barcău Nuşfalău.

Fotbalistul a jucat în câteva partide amicale pentru echipa din Nuşfalău, iar cele două părţi au fost cât pe ce să bată palma. Însă, în această iarnă, Roland Crişan a decis să îşi încerce norocul în Liga a III-a şi a venit în probe la Sportul Şimleu.

L-a impresionat pe antrenorul George Zima din primele antrenamente şi partide amicale, reuşind să înscrie încă din primul meci, cu Recolta Dorolţ. Cele două părţi s-au înţeles rapid şi din punct de vedere financiar, mai ales că jucătorul a pus pe primul loc oportunitatea pe care o are de a juca într-o ligă superioară.

“Este un jucător bun, care are ambiţie şi îşi doreşte să joace în Liga a III-a.El nici nu a pus în discuţie partea financiară şi vine la Şimleu pentru că are şansa de a juca în Liga a III-a.  Până acum nu a avut şansa de a juca şi vrea să profite de oprtunitatea care s-a ivit”, ne-a declarat preşedintele Ioan Gurzău.

Noul jucător al Şimleului este fost campion judeţean cu juniorii de la CS Barcău Nuşfalău

La 29 de ani, Roland Crişan a jucat la nivel de seniori doar în Liga a IV-a, la Suplacu de Barcău şi la Unirea Valea lui Mihai. În perioada junioratului a fost la juniorii de la CS Barcău Nuşfalău, cu care a câştigat un titlu, dar a evoluat şi în campionatul de juniori republicani, la FC Silvania. Într-o ligă superioară, Roland Crişan va avea ocazia să joace la Sportul Şimleu, club la care s-a transferat în această iarnă, după ce a fost în probe şi a convins din primele jocuri amicale.

You may also like

Leave a Comment