Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu a debutat încă un junior în Liga a III-a!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 28 views
A+A-
Reset

În ultima etapă, portarul  Balog Krisztian a prins primele sale minute în Liga a III-a la doar 16 ani. În această primăvară, Sportul Şimleu a mai debutat patru jucători la acest nivel, pe Cătălin Pop, Paul Pop, Emanuel Seran şi Andrei Jula 

Sportul Şimleu şi-a continut politica şi în ultima etapă a sezonului, astfel că a mai debutat un junior în Liga a III-a. Este vorba de tânărul portar Balog Krisztian, care la doar 16 ani a bifat primele minte la acest nivel. A intrat prin minutul 80, în locul lui  Paul Cosma, iar antrenorul a decis să-l răsplătească cu acest debut, având în vedere că Balog Krisztian se pregăteşte cu echipa mare din iarnă.

Este un copil care vine din spate, la fel ca şi alţii care sunt de aici din zonă. Sunt copii pe care noi trebuie să-i ajutăm să aibă mentalitate pentru un sportiv de performanţă. Mă bucur pentru el şi pentru faptul că în ultimele 10 minute am jucat cu nouă jucători din zona. Noi am spus că ne dorim să-i ajutăm pe jucători să progreseze fiindcă atunci creşte şi nivelul echipei”, ne-a declarat antrenorul Dacian Nastai.

Lista debutanţilor din acest an îi mai cuprinde pe Cătălin Pop, Paul Pop, Emanuel Seran şi Andrei Jula, iar potrivit preşedintelui Ioan Gurzău, de când echipa este în Liga a III-a, nu mai puţin de 19 jucători au debutat la acest nivel, majoritatea dintre ei fiind sălăjeni.

“În cei doi ani, am promovat 19 jucători în Liga a III-a. Mă îndoiesc că ei ar fi jucat la Liga a III-a, dacă nu era Sportul Şimleu. Ne bucurăm că a debutat şi Balog Krisztian. Are calităţi şi a fost luat în pregătiri cu echipa mare din iarnă, când au fost promovaţi opt juniori. La toţi le-am făcut contracte şi sunt remuneraţi”, spune preşedintele Ioan Gurzău.

You may also like

Leave a Comment