Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu a dat start pregătirilor pentru noul sezon

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Primul antrenament al verii sub comanda lui Dănuţ Şomcherechi a avut loc marţi după-amiază. La reunire au participat 17 jucători, iar alături de fotbalişti a fost prezent şi primarul oraşului, Cristian Lazăr

Sportul Şimleu şi-a rezolvat din problemele organizatorice, iar sâmbătă şi-a numit noul antrenor, astfel că a putut da startul pregătirilor pentru noul sezon.

Reunirea lotului a avut loc marţi după-amiază, la Stadionul “Măgura”, unde Dănuţ Şomcherechi a condus primul antrenament al verii. Sub comanda sa au venit 17 jucători, iar singura noutate faţă de sezonul trecut a fost Darius Marina, transferat de la CAO Oradea.

Nu s-au prezentat la reunire Marius Leitan, Luigi Pop şi George Pop, acesta din urmă având o problemă personală. Aflat la final de contract, Paul Oşan a anunţat că nu mai doreşte să contine la Şimleu, iar conducerera este nevoită să caute întăriri, mai ales că în această vară au mai plecat Gueye Mansour, Cătălin Vaida dar şi Mihai Cohan.

La primul antrenament al verii a ţinut să fie alături de jucători şi primarul Şimleului, Cristian Lazăr, un apropiat al sportului, care şi-a arătat deschiderea pentru a susţine echipa de fotbal şi în noul sezon.

Sportul Şimleu se va pregăti pe plan local, iar sâmbătă, de la ora 11.00 va susţine deja primul meci de verificare, pe teren propriu cu Sportul Botiz, echipă nou-promovată în Liga 4 Elit din judeţul Satu Mare. Tot în această lună, echipa antrenată de Dănuţ Şomcherechi mai are programate meciuri amicale cu Victoria Carei (23 iulie) şi cu Lotus Băile Felix (30 iulie).

“Avem nevoie de întăriri, dar nu ne sperie faptul că au plecat 4 jucători importanţi, fiindcă vom transfera alţi jucători. Suntem obişnuiţi în fiecare an să facem acest lucru. Au plecat mulţi jucători şi în vara trecută, dar şi în iarnă, însă ne-am descurcat de fiecare dată”, ne-a declarat preşedintele Ioan Gurzău.

You may also like

Leave a Comment