Responsive Menu
Add more content here...


Sferturile din Cupa României vor avea loc la începutul lunii martie

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 644 views
A+A-
Reset

Cupa României este prima competiţie oficială care se va relua în fotbalul mic din Sălaj. AJF Sălaj a stabilit că sferturile de finală ale competiţiei vor avea loc în data de 3 martie, cu începere de la ora 14.00.

Semifinalele şi finala competiţiei vor avea loc în lunile aprilie, respectiv iunie 2024. Programul şi data exactă vor fi anunţate din timp. În sferturile de finală ale Cupei României au fost calificate direct primele patru clasate din sezonul trecut al Ligii a IV-a. Este vorba despre Luceafărul Bălan, CS Barcău Nuşfalău, SCO Jibou şi Ardealul Crişeni. Celor patru , după meciurile din “preliminarii” li s-au alăturat FC Chieşd, Unirea Mirşid, Rapid Zimbor şi Someşul Someş Odorhei.Tragerea la sorţi pentru această fază a avut loc la finalul anului trecut şi conform tragerii la sorţi, CS Barcău Nuşfalău va întâlni Someşul Someş Odorhei, în timp ce Unirea Mirşid se va duela cu vecinii de la SCO Jibou.

Rapid Zimbor – Luceafărul Bălan şi Ardealul Crişeni – FC Chieşd sunt celelalte două meciuri din sferturile de finală. Se va juca într-un singur tur.Semifinalele se vor disputa în sistemul 1 cu 3 şi 2 cu 4, gazde fiind câştigătoarele din jocurile 1 şi 4. Anul trecut, Ardealul Crişeni a reuşit să câştige faza judeţeană a Cupei României, după o finală cu AS Juniori Ip.

You may also like

Leave a Comment