Responsive Menu
Add more content here...


SCO Jibou s-a despărțit de Dinu Moldovan. Noul antrenor a fost deja prezentat

by Călin ONICAŞ
0 comment 140 views
A+A-
Reset

În cursul zilei de azi, echipa de fotbal a Jiboului s-a despărţit de antrenorul Dinu Moldovan, cel care a fost instalat pe banca tehnică doar în această vară. În această după-amiază, conducerea clubului a prezentat noul antrenor, cel care va debuta duminică, în faţa formaţiei Cetatea Buciumi

După doar cinci etape, SCM Jibou a rupt colaborarea cu antrenorul Dinu Moldovan, cel care a fost instalat în funcţie în vară, după despărţirea de Narcis Ghiocel Brînduşe.

Înaintea acestui sezon de Liga a IV-a, SCO Jibou anunţa că echipa de fotbal va fi pregătită de un nume legendar pentru fotbalul românesc. Ca fotbalist, Dinu Moldovan avea peste 125 de meciuri jucate pe prima scenă a fotbalului românesc, în tricoul formaţiilor FC Baia Mare şi Gloria Bistriţa. Dinu Moldovan chiar a făcut parte din lotul grupării din capitala Maramureşului, într-o perioadă în care băimărenii întâlneau glorioasa Real Madrid!

Ca antrenor, el a lucrat la echipe precum FC Baia Mare, Oaşul Negreşti, FC Marmaţia 96 Sighet sau Rapid Jibou.

Rezultate modeste la SCO Jibou – locul 8 după 5 etape

Din păcate, evoluţiile formaţiei de pe Someş din acest început de sezon au fost cam modeste. Echipa care s-a clasat pe podium în campionatul trecut ocupă acum un loc la mijlocul clasamentului, deşi în vară a existat şi o campanie puternică de achiziţii.

După primele 5 etape, SCO Jibou locul 8, mult sub aşteptările conducerii şi a suporterilor. Jibouanii au înregistat două victorii şi trei eşecuri, ultimul fiind unul chiar usturător, în faţa modestei AS Cosniciu.

Probabil că s-a dorit un şoc la echipă, astfel că miercuri, 27 septembrie, conducerea clubului a decis schimbarea antrenorului.

În luna decembrie 2022, la prima gală a fotbalului jibouan, Cristian Vancea a fost unul dintre cei care au primit distincţii pentru cariera sa ca jucător al echipei Rapid Jibou. În această fotografie, noul antrenor al Jiboului este “flancat” de primarul Dan Ghiurco, viceprimarul Vlad Paşcalău şi cei doi invitaţi de marcă ai evenimentului – “ceferiştii” Ciprian Deac şi Ovidiu Hoban

Cristian Vancea, Adrian Noţigan şi David Damian – trioul cu care SCO Jibou vrea să revină în prim-plan

S-a discutat cu mai mulţi antrenori şi până la urmă s-a decis: noul tehnician al echipei SCO Jibou este Cristian Vancea. Acesta a evoluat ani buni pentru Rapid Jibou, atât în Liga a IV-a, cât şi în Liga a III-a.

Cristi Vancea va fi ajutat pe banca tehnică de Adrian Noţigan, experimentatul portar urmând să ocupe funcţia de antrenor secund.

Din staff mai face parte David Damian ca şi preparator fizic. Acesta din urmă are un mare bagaj de experienţă, el fiind preparator fizic la cea mai titrată echipă de fotbal feminin din România – “U” Olimpia Cluj.

Noul staff al echipei SCO Jibou a fost prezentat oficial în această după-amiază, de la ora 18.00, întâlnirea având loc la stadion, unde au fost prezenţi şi primarul Dan Ghiurco şi viceprimarul Vlad Paşcalău.

You may also like

Leave a Comment