Responsive Menu
Add more content here...


Oleksandr Buzduhan a revenit pe teren!

Voleibalistul de la SCM Zalău a trecut peste perioada dificilă de după operaţia la menisc, iar sâmbătă a jucat din nou într-un meci oficial după mai bine de trei luni

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 76 views
A+A-
Reset

În prima parte a campionatului, mai exact în tur, SCM Zalău s-a confruntat cu mari probleme de lot, din cauza accidentărilor unor jucători importanţi. Cardoso, Ionescu şi Buzduhan s-au aflat pe această listă, dar cel mai complicat a fost în cazul lui Buzduhan, care a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la menisc.

Operaţia a fost efectuată cu succes în luna decembrie de către renumitul doctor ortoped Florian Neaga, iar din ianuarie, jucătorul a început recuperarea. Pe postul său, SCM Zalău a adus înlocuitor, pe brazilianul Gabriel de Carvalho, însă din acest final de sezon, formaţia zălăuană se poate baza din nou pe  Oleksandr Buzduhan.

Ucraineanul a trecut peste perioada dificilă şi sâmbătă a jucat din nou într-un meci oficial după mai bine de trei luni. Voleibalistul a intrat în seturile doi şi trei ale meciului cu campioana Arcada Galaţi şi chiar a avut o evoluţie încurajatoare.

“Oleksandr Buzduhan este un băiat serios, pe care noi ne bazăm. A recuperat destul de repede şi masa musculară şi este pe drumul cel bun. Timpul a fost scurt, ca el să poată juca la intensitatea din play-off, dar va fi în parametri optimi în meciurile următoare. Eu sper ca el să se regăsească în lotul nostru  şi în campionatul următor şi să prindă o formă bună. Este un jucător important, căruia i-am simţit lipsa. Din păcate, accidentările au fost lucruri care nu le-am putut controla noi”, ne-a declarat Adrian Feher.

Pentru Oleksandr Buzduhan este al doilea sezon la SCM Zalău, echipă la care a ajuns în vara anului 2022 din Ucraina, de la Zhytychi Polissya.

 

You may also like

Leave a Comment