Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, în căutarea primei victorii în deplasare din play-out

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 12 views
A+A-
Reset

După trei victorii pe teren propriu, SCM Zalău vrea să obţină şi prima victorie în play-out. La final de săptămână, gruparea de sub Meseş se va deplasa la Carei, pentru duelul cu Victoria, formaţie aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. În sezonul regulat, zălăuanii s-au impus atât în tur, cât şi în retur şi vor un rezultat asemănător şi de această dată

Sâmbătă, Stadionul “Victoria”, ora 17.00: Victoria Carei – SCM Zalău


SCM Zalău a reuşit trei victorii clare şi un rezultat de egalitate în primele patru etape din play-out. Însă, toate succesele au fost obţinute pe teren propriu, iar la finalul săptămânii, gruparea de la poalele Meseşului îşi doreşte să obţină primul succes şi în deplasare. După remiza albă de la Sighetu Marmaţiei, SCM Zalău se gândeşte doar la victorie în partida de la Carei.

Gruparea sătmăreană are un moral bun înaintea partidei, având trei rezultate pozitive în ultimele trei etape. Victoria s-a impus cu CSM Sighetu Marmaţiei, a făcut egal la CFR Cluj 2 şi a bifat un succes şi la Sportul Şimleu.

De cealaltă parte, SCM Zalău a bifat victorii cu Sportul Şimleu, Minerul Ocna Dej şi CFR Cluj II, în timp ce la CSM Sighetu Marmaţiei a făcut doar o remiză albă.

Însă, asta contează mai puţin, diferenţa de valoare dintre cele două echipe este una considerabilă, astfel că SCM are prima şansă. Totuşi, Victoria Carei se află în lupta pentru salvarea de la retrogradare, astfel că gruparea sătmăreană nu îşi permite prea mulţi paşi greşiţi dacă vrea să rămână în acest eşalon.

Jucătorii Victoriei vor da totul pentru a obţine un rezultat pozitiv şi cu SCM Zalău, grupare ce în acest play-out are doar un obiectiv moral de a câştiga toate jocurile, pentru că nu prea mai are cum să piardă locul 1 (locul 5 în campionat).

În sezonul regulat, SCM Zalău a reuşit să se impună cu 1 – 0 la Carei, în timp ce la returul de la Zalău, gruparea de sub Meseş s-a impus cu un categoric 5 – 0.

Partida dintre Victoria Carei şi SCM Zalău, contând pentru etapa a V-a din play-out, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 17.00, pe Stadionul “Victoria” din Carei.

You may also like

Leave a Comment