Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, patru amicale în cantonamentul de la Arad

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 312 views
A+A-
Reset

SCM Zalău va pleca vineri spre Arad, acolo unde se va pregăti până pe data de 15 februarie. În această perioadă, echipa pregătită de Cristian Lupuţ are programate nu mai puţin de 4 jocuri amicale. Primul meci de verificare o să aibă loc chiar în a doua zi de cantonament, contra celor de la CSC Dumbrăviţa, formaţie care evoluează în Liga a II-a.

După acel joc, pentru SCM Zalău urmează confruntarea cu Progresul Pecica, formaţie care în acest sezon a ajuns până în grupele Cupei României, aşa cum a reuşit şi SCM Zalău. Partida va avea loc în 7 februarie, urmând a se disputa pe terenul celor de la Pecica.

În a doua parte a stagiului de pregătire, SCM Zalău va mai susţine încă două meciuri amicale împotriva unor echipe din Ungaria. Pe data de 10 februarie, zălăuanii se vor duela cu Szeged.

Ultimul joc amical pe perioada cantonamentului va fi susţinut în compania celor de la Bekescsaba, pe data de 14 februarie. Ambele meciuri vor avea loc în Ungaria, locaţia şi ora exactă urmând a fi stabilită ulterior.

You may also like

Leave a Comment