Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău obţine prima victorie din acest an în faţa celor de la CSC Dumbrăviţa

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 683 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a reuşit să obţină prima victorie din acest an. După eşecul cu Unirea Dej şi egalul cu ACS Mediaş, formaţia pregătită de Cristian Lupuţ a bifat un succes la limită în faţa celor de la CSC Dumbrăviţa. Gruparea din judeţul Timiş evoluează în Liga a II-a şi se afla la final de cantonament, în timp ce zălăuanii abia au intrat în cantonamentul de la Arad, jocul de azi fiind primul dintr-o serie de patru pe care o vor susţine zălăuanii pe perioada stagiului de pregătire centralizat.

Disputa cu CSC Dumbrăviţa a avut loc azi, pe terenul sintetic din Sântana, cu începere de la ora 13.00. A fost un meci echilibrat, în care cele două echipe şi-au împărţit perioadele de dominaţie. Totuşi, dumbrăviţenii au fost mai periculoşi la fazele fixe, în timp ce elevii lui Cristian Lupuţ au avut ocaziile mai clare prin Alex Micle, Cosmin Meşter sau Sergiu Pop.

De altfel, pe final de repriză, SCM avea să şi deschidă scorul, după o deviere în propria poartă a fundaşului Cristian Scutaru, scor cu care s-a şi intrat la cabine.

După pauză, tot zălăuanii au fost mai proaspeţi şi mereu primii la minge, astfel că ocaziile au început să se adune la poarta echipei din Liga a II-a. Însă, fără efect pe tabela de marcaj. Au mai avut şanse bune de a înscrie Sebastian Culda, Cosmin Meşter, Artur Pătraş sau Raoul Cristea, dar zălăuanii nu au mai găsit drumul spre gol.

A funcţionat foarte bine şi defensiva, iar până la finalul partidei, Bogdan Miron a păstrat poarta intactă.

S-a terminat 1 – 0 pentru SCM Zalău, fiind prima victorie din acest an.

Pentru SCM Zalău urmează miercuri un nou meci amical, contra celor de la Progresul Pecica, formaţie din Liga a III-a.

A marcat: Cristian Scutaru (’43-aut.)

SCM Zalău: Bogdan Miron – Florin Pop, Pedrag Kascelan, Andrei Bobaru, Cătălin Stoica, Samuel Zimţa, Alex Micle, Cosmin Meșter, Pop Sergiu şi Stefan Nikolic. Au mai evoluat. David Poptean – Ionuţ Sălăjan, Vlad Fărcășan, Mario Geană, Alex Negrean, David Molnar, Kun Viktor, Alex Mare, Artur Pătraș, Sebastian Culda și Raoul Cristea. Antrenor: Cristian Lupuţ

You may also like

Leave a Comment