VIDEO. Gavril Lucian-Gal, primul politician care și-a lansat candidatura pentru Consiliul Județean Sălaj

by Călin ONICAŞ
0 comment 703 views
A+A-
Reset

În prezenţa liderului Alternativa Dreaptă – Adela Mîrza – şi a mai multor simpatizanţi şi membri ai partidului din judeţ şi din alte judeţe, preşedintele organizaţiei judeţene şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj. Astfel, Gavril Lucian-Gal devine primul politician care îşi lansează oficial candidatura pentru Consiliul Județean Sălaj

Moment important pentru filiala judeţeană a partidului Alternativa Dreaptă. Sâmbătă, 3 februarie 2024, de la ora 11.00, la Zalău a avut loc evenimentul de lansare a candidatului pentru Consiliul Județean Sălaj! Gavril Lucian-Gal, cel care deţine funcţia de preşedinte al ogabnizaţiei judeţene, şi-a anunţat candidatura pentru cea mai importantă funcţie din cadrul administraţiei publice judeţene Sălaj.

Alături au fost zeci de simpatizanţi şi membri ai partidului din judeţ şi din judeţe precum Maramureş, Bistriţa-Năsăud sau Alba.

Prezenţi au fost şi mai mulţi lideri naţionali ai partidului, precum preşedintele Adela Mîrza, vicepreşedintele de comunicare Alexandru Radu sau președintele Consiliul Reprezentanților Naționali – Florin-Vasile Șomlea.

Candidatul partidului Alternativa Dreaptă pentru funcţia de preşedinte la Consiliul Judeţean Sălaj este originar din comuna Valcău de Jos şi nu a mai făcut până acum politică. Gavril Lucian-Gal (n. 7 noiembrie 1984) este antreprenor – el administrează o firmă de construcţii şi este apicultor.

“Este o bucurie să vă am alături astăzi, într-un moment atât de important pentru comunitatea noastră şi pentru viitorul judeţului Sălaj. Cu inima plină de entuziasm şi dedicare vă mulţumesc că sunteţi alături de mine la lansarea candidaturii mele pentru Consiliul Județean Sălaj. Aleg să intru în această luptă nu doar ca un candidat, ci ca un prieten dedicat şi ca un cetăţean preocupat pentru binele acestui judeţ. Sunt convins că fiecare dintre noi simte responsabilitatea pentru a participa la o schimbare pozitivă, iar eu sunt onorat să fiu cel care face această schimbare”, a spus Gavril Lucian-Gal.

Are 39 de ani, este căsătorit, are patru copii şi a revenit acasă cu gânduri mari, după ce a lucrat timp de 10 ani în Spania. Speră să schimbe ceva în ţara românească şi aşteaptă ca alături de el şi colegii săi de partid să li se alăture cât mai mulți oameni, pentru a arăta că Alternativa Dreaptă unește eforturile pentru o schimbare pozitivă în Sălaj!

De apreciat faptul că sălăjeanul Gavril Lucian-Gal este primul candidat al partidului Alternativa Dreaptă din România care își lansează candidatura pentru o funcție în administrația locală sau județeană!

Să mai spunem că, la evenimentul de la Zalău, a fost prezentat sălăjenilor programul electoral al partidului. Alternativa Dreaptă susține valorile conservatoare, creștin-democrate și clasic liberale: Viața, Libertatea, Proprietatea, Respectul, Credința, Dreptatea, Statul partener și Meritocrația.

You may also like

Leave a Comment