Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău debutează în deplasare în noua ediţie de campionat

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 22 views
A+A-
Reset

În această dimineaţă, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorţi a programului turului din Liga a III-a. SCM Zalău va evolua în deplasare în prima etapă, la Lotus Băile Felix


Miercuri după amiază, Federaţia Română de Fotbal a făcut publie Seriile din Liga a III-a pentru sezonul competiţional 2023 – 2024. SCM Zalău se află în Seria 10, alături de CSM Olimpia Satu Mare, Minaur Baia Mare, Minerul Ocna Dej, Lotus Băile Felix, CSM Victoria Carei, CSM Sighetu Marmaţiei, Sănătatea Cluj şi nou-promovatele Olimpia Satu Mare şi Crişul Sântandrei.

Azi, la Casa Fotbalului a avut loc şi tragerea la sorţi pentru programul turului. Astfel, fiecărie echipe i-a fost alocat un număr de la 1 la 10 corespunzător tabelei Berger.

Conform tragerii la sorţi, SCM Zalău va evolua în deplasare în prima etapă, urmând a întâlni CS Lotus Băile Felix. Campionatul va începe în data de 26 august.

Zălăuanii au un început de campionat bun, urmând ca în etapa a doua să înfrunte pe teren propriu CSM Victoria Carei, după care urmează două deplasări la Minerul Ocna Dej şi CSM Sighetu Marmaţiei. Pe urmă SCM Zalău va evolua acasă cu nou-promovata Crişul Sântandrei, iar după se va deplasa la Cluj pentru duelul cu Sănătatea.

În etapa a VII-a va veni Minaur Baia Mare la Zalău, pentru ca în următoarea etapă, SCM să se deplaseze la Satu Mare pentru duelul cu nou-promovata Olimpia.

În ultima etapă din tur va avea loc duelul cu CSM Olimpia Satu Mare, la Zalău.

Campionatul se va desfăşura ca şi în ultimele sezoane. Se va juca tur – retur în sezonul regular, după care primele 4 se vor califica în play-off.

You may also like

Leave a Comment