Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău dă start pregătirilor pentru noul sezon

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 30 views
A+A-
Reset

Începând de joi, gruparea de sub Meseş începe antrenamentele pentru următorul campionat al Ligii a III-a, de la care se doreşte cu orice preţ promovarea în Liga a II-a. Zălăuanii se vor pregăti pe plan local, dar intenţionează să plece şi într-un cantonament. Va urma o perioadă de pregătire de aproape două luni, prima etapă fiind programată abia pe 28 august

Ratarea promovării în Liga a II-a, în ultima secundă a finalei cu Unirea Dej, a lăsat răni adânci la SCM Zalău. A trecut deja o lună de zile de la acel meci de coşmar, dar încă supărarea unei promovări ratate dramatic nu a trecut.

SCM Zalău nu are încotro, decât să revină mai puternică în noul campionat, pe care să îl înceapă cu un singur gând: promovare. Acesta este şi obiectivul echipei, iar în acest sens, deja conducerea tehnică şi administrativă a început  să lucreze la pregătirea sezonului următor.

Şi jucătorii vor reveni la antrenamente după o vacanţă de o lună de zile. Chiar joi, de 1 iulie, antrenorul George Zima a programat reunirea lotului.

Va urma o pregătire de aproape două luni de zile până la debutul în noul campionat, prima etapă fiind programată pe 28 august. Până atunci, SCM Zalău va susţine o serie de partide amicale, iar primul joc va fi chiar săptămâna viitoare, cu Gaz Metan Mediaş. În perioada următoare, SCM Zalău va programa şi un cantonament.

SCM Zalău este printre primele echipe din Liga a III-a care dă startul pregătirilor pentru noul sezon, dar gruparea de sub Meseş vrea să fie cât mai bine pregătită pentru primul meci oficial, care va fi pe 11 august, în faza a II-a a Cupei României. “Îmi doresc ca în Cupa României să avem un parcurs cât mai lung şi să aducem la Zalău o echipă cel puţin de Liga a II-a. Am creionat planul de antrenament şi procesul de pregătire şi în funcţie de primul meci oficial”, spune antrenorul.

“Încă rănile sunt deschise legat de ceea ce înseamnă pierderea promovării în ultima secundă. Eu mă hrănesc din această nereuşită şi sunt foarte motivat. Şi jucătorilor pe care i-am adus am încercat să le explic ce înseamnă dorinţa mea şi a clubului de a promova.  Sunt în asentimentul nostru, la fel şi jucătorii care au rămas din sezonul trecut. Suntem încrezători că vom reuşi, cu multă muncă şi seriozitate”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

You may also like

Leave a Comment