Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău bifează a treia victorie în amicale

Gruparea de sub Meseş a reuşit să se impună în faţa maghiarilor de la Szeged II, într-un meci disputat în Ungaria, la Gyula. A fost ultimul meci din cantonament, iar azi, zălăuanii se întorc acasă şi vor continua pregătirea pe plan local

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 407 views
A+A-
Reset

SCM Zalău se află în cantonament la Arad de la începutul acestei luni, perioadă în care a disputat mai multe partide amicale, ultimul chiar înainte de revenirea acasă. Miercuri, după amiază, pe terenul sintetic de la Baza Sportivă din Gyula, SCM s-a duelat cu Szeged II, formaţie ce evoluează în Liga a III-a din Ungaria. Partida s-a disputat de la ora 17.30, în nocturnă.

Băieţii pregătiţi de Cristian Lupuţ au dorit să încheie stagiul de pregătire într-o notă pozitivă, chiar dacă aşa cum spuneam şi anterior, rezutatul este mai puţin important în partidele amicale, dacă se îmbunătăţesc alte aspecte ale jocului, precum relaţiile de joc, printre altele.

A fost un meci disputat contra celor de la Szeged, maghiarii fiind extrem de bătăioşi şi au luptat pentru fiecare minge, iar eforturile lor au dat roade, reuşind să înscrie două goluri în poarta Zalăului în prima repriză. Tot două goluri au marcat şi sălăjenii, prin Nikolic, un şut plasat de la marginea careului de 16 m, în urma unui contraatac şi Cosmin Meşter, astfel că cele două au intrat la egalitate la cabine.

În partea secundă, Zalăul a stat mai bine în defensivă şi poarta a rămas intactă. Şi, tot cei din defensivă aveau să se remarce şi pe faza de atac. Astfel, fundaşii Vlad Fărcăşan şi Dejan Uzelac au reuşit să înscrie golurile prin care SCM Zalău a bifat a treia victorie în amicale.

Pentru Dejan Uzelac a fost primul gol marcat pentru SCM Zalău, fundaşul central venind în urmă cu aproximativ o săptămână sub Meseş.

A fost a treia victorie din amicale pentru SCM Zalău, după succesele obţinute cu CSC Dumbrăviţa şi Progresul Pecica. În acest an, Zalăul a mai remizat cu ACS Mediaş şi a pierdut cu Unirea Dej şi Bekescsaba.

Szeged II – SCM Zalău 2 – 4 (2 – 2)

Au marcat: Stefan Nikolic, Cosmin Meşter, Vlad Fărcăşan şi Dejan Uzelac

SCM: David Poptean – Mario Geană, Andrei Bobaru, Pedrag Kascelan, Alex Mare, Alex Negrean, David Molnar, Cosmin Meşter, Alex Micle, Stefan Nikolic şi Raoul Cristea. Au mai intrat: Andi Maliţa – Cătălin Stoica, Dejan Uzelac, Vlad Fărcăşan, Dario Bora, Samuel Zimţa, Viktor Kun, Tudor Cociş, Sebastian Culda, Artur Pătraş şi Sergiu Pop. Antrenor: Cristian Lupuţ

 

You may also like

Leave a Comment