Responsive Menu
Add more content here...


Schimbare pe banca tehnică la ACS Ardealul Crişeni – Ghiocel Brînduşe e noul antrenor

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 50 views
A+A-
Reset

Pentru noul campionat, gruparea din comuna Crişeni va avea un nou antrenor, după ce Mihai Bode a decis să renunţe la acest post şi să rămână în cadrul echipei doar ca şi jucător. În aceste condiţii, noul antrenor al echipei va fi Ghiocel Brînduşe, tehnicianul care a dus-o pe SCO Jibou pe podium în campionatul trecut, la primul său sezon la gruparea jibouană

ACS Ardealul Crişeni a reuşit cel mai bun sezon din istoria clubului în sezonul trecut. Chiar dacă a ratat podiumul în Liga a IV-a, gruparea condusă de Călin Morar a reuşit să câştige faza judeţeană a Cupei României, bifând astfel primul trofeu judeţean din istorie. Această performanţă a fost reuşită cu antrenorul Mihai Bode pe bancă. Însă, după încheierea sezonului, Bode şi-a manifestat intenţia de a renunţa la postul de antrenor şi va rămâne la echipă doar ca şi jucător.

Nu s-a întâmplat nimic, este strict alegerea mea. Am dorit să renunţ la postul de antrenor şi să rămân doar ca jucător”, ne-a declarat Mihai Bode.

Jibouanul Ghiocel Brînduşe, noul antrenor de la Ardealul Crişeni

În aceste condiţii, conducerea grupării din Crişeni s-a reorientat şi în cele din urmă a găsit soluţia optimă pentru banca tehnică.

Alesul celor de la ACS Ardealul Crişeni este nimeni altul decât Ghiocel Brînduşe, cel care ultima dată a fost antrenor la SCO Jibou.

Brînduşe a reuşit să formeze o echipă frumoasă la Jibou, cu jucători tineri şi de perspectivă, alături de care a reuşit să termine pe podium, la primul şi singurul sezon petrecut pe banca Jiboului. După despărţirea de SCO Jibou, Ghiocel Brînduşe revine pe banca tehnică la ACS Ardealul Crişeni, urmând a ocupa postul de antrenor principal.

Primele transferuri reuşite de ACS Ardealul Crişeni

Gruparea din comuna Crişeni a bifat şi primele transferuri din această vară. Mihai Brînduşe, Raul Brînduşe şi Marius Haiduc au fost întorşi din drumul către CS Barcău Nuşfalău, formaţie cu care cei trei jucători se înţeleseseră deja.

Însă, în cele din urmă, cei trei jibouani au ajuns la ACS Ardealul Crişeni acolo unde vor evolua, din nou, sub comanda lui Ghiocel Brînduşe. Înainte de transferul celor trei, ACS Ardealul Crişeni a mai bifat şi transferul lui Paul Pop de la Sportul Şimleu.

Pentru noul sezon, din conducerea clubului vor mai face parte Mihai Gâlgău preşedinte, Ciprian Mărgăritdirector sportiv, în timp ce antrenorul Ghiocel Brînduşe va fi ajutat de Flaviu Bărnuţiu care va ocupa şi postul de antrenor secund, fiind în continuare activ şi ca jucător.

Călin Morar: Conceptul pe care îl are Ghiocel Brînduşe se mulează perfect la ceea ce gândesc eu în fotbal, punându-se baza pe centrul de copii şi juniori

“Îi mulţumesc lui Mihai Bode pentru tot ce a făcut în perioada asta. Am avut două obiective fixate sezonul trecut, unul l-a îndeplinit. Din păcate timpul nu îi mai permite să se ocupe de echipă, dar Mihai rămâne în cadrul lotului, este un om şi un caracter extraordinar, un profesionist sută la sută. Conceptul pe care îl are Ghiocel Brînduşe se mulează perfect la ceea ce gândesc eu în fotbal, punându-se baza pe centrul de copii şi juniori. Va aduce în cadrul lotului jucătorii care performează la juniori. La Jibou a reuşit într-un timp relativ scurt să închege o echipă formată în marea majoritate de tineri şi eu zic că a fost un loc meritoriu locul 3 obţinut de Jibou în sezonul trecut. Pe mine m-a mişcat foarte mult jocul pe care l-a prestat SCO Jibou cu nişte trasee bine definite. La Crişeni ne dorim să creştem copiii comunităţii. Acesta este scopul meu din postura de primar. 90 la sută dintre jucătorii de la juniori fac parte din comunitate locală, din cele trei sate, Crişeni, Gârcei, Cristur. Ei sunt baza acestei echipe pentru că la acest sport de masă, prioritate vor avea tinerii din comuna Crişeni”, ne-a declarat Călin Morar – primarul comunei Crişeni.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 2 august.

You may also like

Leave a Comment