Responsive Menu
Add more content here...


Viitorul Zalău, pe podium la turneul organizat de Academia de Fotbal ,,Emeric Dembroschi”

by Călin ONICAŞ
0 comment 89 views
A+A-
Reset

La competiţia ce a avut loc în acest weekend lângă Sighetu Marmaţiei, la categoria 2010, echipa pregătită de profesorul Dan Lucaciu s-a clasat pe locul III

La finalul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, la Sarasău – localitate aflată la câţiva kilometri de Sighetu Marmaţiei – a avut loc Cupa „Emeric Dembroschi” la categoria 2010. A fost primul turneu de fotbal pentru copii şi juniori din această comună maramureşeană.

Competiţia a fost organizată de Academia de Fotbal ,,Emeric Dembroschi” Sighet, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Maramureş şi Primăria comunei Sarasău.

La start s-au aflat opt echipe din judeţele Maramureş, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Satu Mare: Academia de Fotbal ,,Emeric Dembroschi” I, Academia de Fotbal ,,Emeric Dembroschi” II, Minerul Cavnic, Juniorul Satu Mare, ACS Kinder Borg Negrești, ACS Teresva, CS Viitorul Zalău şi Galactic Junior 1918 Bistrița.

La fel ca şi la alte competiţii, CS Viitorul Zalău a reprezentat judeţul Sălaj cu brio. Astfel, formaţia pregătită de profesorul Dan Lucaciu a urcat pe podium, clasându-se pe locul III.

Competiţia a fost câştigată de Galactic Junior 1918 Bistrița, cea care a învins în finală Academia Emeric Dembroschi I, cu scorul de 1 – 0.

Vă reamintim că, la Cupa SCM Zalău, competiţie organizată în iunie la Zalău, Viitorul Zalău s-a impus fără emoţii la categoria 2010 – 2011.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 9 august.

You may also like

Leave a Comment