Responsive Menu
Add more content here...


Sălăjeanul Cătălin Pop, în aşteptarea debutului în Liga a III-a

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Transferat în vară la Sportul Şimleu de la republicanii lui “U” Cluj, Cătălin Pop încă nu a apucat să debuteze pentru formaţia şimleuană în Liga a III-a deşi a trecut un tur de campionat. “Voi vedea în iarnă ce decizie voi lua”, spune jucătorul

Printre jucătorii transferaţi în vară de Sportul Şimleu s-a aflat şi Cătălin Pop, fundaşul central care în ultimii ani a fost jucător de bază la juniorii lui “U” Cluj, în Liga Elitelor. “Aveam nevoie de au astfel de jucător, cu calităţi, cu atât mai mult, fiindcă este şi sălăjean. Mă bucur că şi-a dorit să vină la noi, fiind un jucător din această zonă, care are şansa să se dezvolte. Este un jucător cu calităţi fizice deosebite  şi cred că se va integra în echipa noastră”, spunea Ioan Gurzău după transferul fotbalistului sălăjean, originar din Şumal (comuna Marca).

Au trecut nouă  etape din Liga a III-a, practic un tur de campionat, însă deocamdată debutul la acest nivel al fotbalistului sălăjean întârzie. Fundaşul nu şi-a pierdut speranţa şi în cazul în care nu va reuşi să se impună sub Măgură există şi varianta să plece la o altă echipă în iarnă.

“Încă nu am apucat să debutez, dar aceasta este decizia antrenorului. Sunt fundaş central şi probabil se apelează la jucătorii cu experienţă, care dau mai multă siguranţă. Voi vedea în iarnă ce voi face. Sunt tânăr, iar dacă nu joc la Şimleu, nu este nicio problemă, voi juca în altă parte”, spune Cătălin Pop.

În vară, Cătălin Pop a fost aproape de un transfer la Someşul Dej, dar a preferat să vină la Şimleu, pentru a fi mai aproape de casă. “Am fost la Someşul, dar am decis că este mai bine să vin la Şimleu, fiindcă sunt mai aproape de casă. Pentru mine nu este bine că nu joc, însă nu aveam nicăieri o sigurnaţă că voi juca de la început”, spune Cătălin Pop, care a fost rezervă şi la ultimele meciuri.

“Cătălin Pop este în lotul Şimleului şi se pregăteşte normal cu echipa. Încă nu a debutat, dar el vine după o perioadă în care a jucat puţin la juniorii lui “U” Cluj. Are concurenţă mare pe postul său”, spune preşedintele.

You may also like

Leave a Comment