Responsive Menu
Add more content here...


S-a tras la sorţi ţintarul din Liga Florilor. HC Zalău debutează pe terenul campioanei CSM Bucureşti

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Gruparea de sub Meseş va avea parte de un început de sezon cum nu se putea mai greu. Zălăuancele vor da piept cu “tigroaicele”, chiar în capitală


În această dimineaţă s-a tras la sorţi ţintarul din Liga Florilor. După ce a scăpat cu brio de barajul de menţinere în prima ligă, HC Zalău şi-a aflat astăzi adversarii din noul sezon. Gruparea de sub Meseş va avea parte de un debut infernal, unul cum nu se putea mai greu.

Zălăuancele vor evolua în deplasare, pe terenul campioanei României, CSM Bucureşti. Se anunţă un meci greu, având în vedere puterea formaţiei din capitală.

În etapa a II-a, HC Zalău va disputa primul meci pe teren propriu din noul sezon, în compania celor de la Dacia Mioveni. Pentru zălăuancele urmează apoi trei partide de foc cu Dunărea Brăila (deplasare), Gloria Bistriţa (acasă) şi SCM Rm. Vâlcea (deplasare).

În etapa a VI-a, sălăjencele primesc vizita echipei Ştiinţa Bucureşti, pentru ca în următoarea etapă să se deplaseze la Târgu Jiu pentru duelul cu echipa locală.

Pentru gruparea de sub Meseş va urma duelurile cu Gloria Buzău (acasă), SCM Craiova (deplasare), Corona Braşov (deplasare), Măgura Cisnădie (acasă) şi Rapid Bucureşti (deplasare).

HC Zalău va încheia turul de campionat, pe teren propriu, în compania celor de la Minaur Baia Mare.

You may also like

Leave a Comment