Responsive Menu
Add more content here...


Robert Parge, cel mai bun atlet sălăjean din 2020

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Pentru rezultatele sale foarte bune, atletul legitimat la CSM Bucureşti a fost premiat la finalul anului de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret

În ciuda problemelor cu care s-a confruntat sportul mondial în anul 2020, pentru Robert Parge nu a fost un an chiar atât de rău. Atletul a avut rezultate foarte bune şi în acest an, fapt ce a atras atenţia celui mai bun club de atletism din România. Aşa se face că la finalul lunii octombrie, Robert Parge avea să ajungă la CSM Bucureşti.

Înainte de a ajunge la gruparea din capitală, atletul născut la Zalău avea să fie dublu medaliat la Naţionalele U23, în luna martie, pentru ca la finalul lunii august să câştige Internaţionalele României.

Rezultatele bune nu s-au oprit aici, astfel că Robert Parge a devenit şi vicecampion naţional la 400 m. Toate aceste rezultate au fost obţinute reprezentând clubul Universitatea Cluj, după care a urmat transferul la CSM Bucureşti.

Primul concurs la care a participat atletul zălăuan în calitate de sportiv al CSM Bucureşti a fost tocmai în Brazilia, unde a concurat în proba de 400 de metri din cadrul celebrei reuniuni Grande Prêmio Brasil Caixa de Atletismo, competiţie găzduită în acest an de „Estádio Ícaro de Castro Melo” din São Paulo.

Robert Parge a încheiat proba pe locul 5, cu timpul de 46.89 de secunde, ceea ce reprezintă cea mai bună performanţă a sa în acest sezon. Robert Parge, elevul antrenoarei Magdolna Kanizsay, a înfruntat cinci reprezentanţii ai ţării gazdă: Marcos Vinicius Silva Moraes, Peterson dos Santos, Alexander Russo, Anderson Freitas Henriques şi Pedro Luiz Burmann de Oliveira.

Pentru toate aceste rezultate obţinute în anul 2020, Robert Parge a fost răsplătit de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj cu o diplomă şi plachetă în semn de recunoştiinţă pentru munca depusă. Totodată, pentru rezultatele sale bune, Robert Parge este fără doar şi poate cel mai bun atlet sălăjean din ultimul an.

Mai multe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment