Responsive Menu
Add more content here...


Revenire de senzaţie pentru Venus Giurtelec cu AS Cosniciu

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 47 views
A+A-
Reset

Deşi a fost condusă cu 2 – 0 de AS Cosniciu, Venus Giurtelec a reuşit o revenire de marcă şi a obţinut o victorie importantă care o menţine aproape de locul 6. La 0 – 2, Mircea Chiş a efectuat mai multe schimbări, fiind înlocuit şi portarul care era accidentat. În poartă a intrat jucătorul Doru Opriş, care a mai evoluat în trecut ca portar, chiar la adversarul de duminică, AS Cosniciu. Experimentatul Micle a evoluat pe poziţia lui Opriş din teren, în timp ce pe postul lui Micle a intrat Florin Pop. Aceste mutări s-au dovedit a fi inspirate, iar Venus a dat startul unei reveniri de senzaţie.

După un contraatac purtat ca la carte, Adrian Gheţi a rămas singur cu portarul pe care l-a învins cu un şut la colţul scurt.

După doar 10 minute, chiar înainte de pauză, Gheţi a reuşit dubla şi a restabilit egalitatea. Fostul atacant al Şimleului a transformat impecabil o lovitură liberă, din lateral stânga.

Mai mult, în partea secundă, Răzvan Gal avea să completeze revenirea echipei gazdă. Intrat la pauză, atacantul a făcut difereţa. După un atac purtat în banda stânga, Gheţi a centrat foarte bine, găsidu-l perfect pe Răzvan Gal la bara a doua care a introdus mingea în plasă, simplu, cu latul.

“Am fost conduşi cu 2 la 0 pe fondul unor greşeli de portar care a intrat accidentat în poartă. Avea accidentarea din etapa precedentă de la Bălan. La golul doi am fost obligat să-l schimb deoarece chiar nu a mai putut apăra poarta. Am rămas concentraţi pe joc şi am pus jucătorul de câmp în poartă, pe Doru Opriş, care era cel mai experimentat să joace acolo. Am fi putut fi puţin mai sus în clasament. Am pierdut patru puncte cu Peceiu, două cu Mirşid. Sunt nemulţumit deoarece am un lot foarte bun, doar că nu-I am la dispoziţie la fiecare meci din cauza deplasărilor în străinătate la lucru”

Mircea Chiş – antrenor Venus Giurtelec


Venus Giurtelec – AS Cosniciu 3 – 2 (2 – 2)

Au marcat: Adrian Gheţi (‘34 şi 44) şi Răzvan Gal (‘75), respectiv Alin Lazar (‘3) şi Fulop Mark (‘20)

Venus: Daniel Dan – Silviu Peter, Marius Păcurar, Doru Opriş, Adrian Gheţi, Alin Mitraşca, Ionuţ Gal, Ionuţ Maior, Cosmin Gal, Andrei Chiş şi Marius Micle (cpt.). Rezerve: Daniel Magyar, Florin Pop, George Blaga, Gheorghe Sabo, Răzvan Biriş, Mircea Chiş, Gabriel Groza şi Răzvan Gal. Antrenor: Mircea Chiş. Delegat: Ioan Crişan

AS Cosniciu: Mircea Tămaş – Boldizsar Ricardo, Kallai Viorel, David Lupo, Marian Potra, Alex Czokos, Fulop Mark, Adrian Dregan (cpt.), Kallai Geza, Alin Lazar şi Boldizsar Attila. Rezerve: Eugen Todea – Raul Coşiu, Ionuţ Gozman, Lakatos Stefan, Ioan Ardelean, Răzvan Chiş şi Kanalas Darius. Conducător: Radu Chiorean

Au arbitrat: la centru – Romulus Raţ (Bădăcin), asistenţi – Dan Ladanyi (Zalău) şi Marius Suciu (Valcău de Sus).

Observator AJF: Mihai Ghidali (Zalău)

Jucătorul meciului: ADRIAN GHEŢI


 

You may also like

Leave a Comment