Responsive Menu
Add more content here...


Reunire sub fulgi de nea. SCM Zalău, cu multe noutăţi la primul antrenament din 2022. FOTO şi VIDEO

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 16 views
A+A-
Reset

După o vacanţă de mai bine de o lună, SCM Zalău a revenit luni după-amiază la antrenamente pentru a pregăti a doua parte de campionat. Faţă de 2021, lotul a suferit multe modificări, sub comanda antrenorului Dorin Toma prezentându-se opt jucători noi, care au fost transferaţi în această iarnă, Alex Gudea, Adrian Micaş, Vlad Motroc, Adrian Şter, Florinel Pop, Sebastian Culda, Andrei Haţiegan şi Răzvan Rotea

SCM Zalău a dat start pregătirilor pentru a doua parte de campionat. Antrenorul Dorin Toma a sunat adunarea, iar luni după-amiază, la Stadionul Municipal a avut loc reunirea lotului.

Faţă de anul trecut, lotul a suferit multe modificări. Dacă la final de 2021, de la gruparea zălăuană au plecat nu mai puţin de 11 jucători, în această perioadă, gruparea de sub Meseş a făcut 8 transferuri.

Au venit Alex Gudea, Adrian Micaş, Vlad Motroc, Adrian Şter, Florinel Pop, Sebastian Culda, Andrei Haţiegan şi Răzvan Rotea. Cu ultimii doi, conducerea a ajuns la o înţelegere cu câteva zile înainte de reunirea lotului.

Andrei Haţiegan este la o revenire la SCM Zalău, unde a mai fost în 2020, în timp de Răzvan Rotea este un jucător născut în anul 2003, care vine din Liga a II-a, de la Ripensia Timişoara.

La primul antrenament din 2022 care s-a desfăşurat sub o ninsoare abundentă au fost prezenţi 25 de jucători, dintre care trei de la juniorii republicani, Sergiu Elekeş, Bogdan Forna şi Sebastian Nicoraş.

Opt săptămâni de pregătire va avea la dispoziţie SCM Zalău până la primul meci oficial programat în data de 12 martie. Pentru zălăuani urmează o pregătire pe plan local, dar şi un cantonament la Băile Felix, programat în data de 15 februarie.

Primele meciuri amicale sunt programate săptămâna viitoare, cu CSM Satu Mare şi Gloria Bistriţa.

“Sperăm să avem un parcurs mult mai bun în a doua parte de campionat. În această perioadă de pauză, noi nu am avut vacanţă şi ne-am ocupat de alcătuirea lotului. Au plecat 11 jucători şi au venit opt jucători. Am considerat că lotul de 27 jucători nu se justifica având în vedere locul ocupat în clasament. Considerăm că putem face faţă cerinţelor la nivelul Ligii a III-a, cu un lot de 23 – 24 de jucători. Am încercat împreună cu antrenorul să creionăm un lot echilibrat valoric pe toate posturile şi putem spune că suntem îndreptăţiţi să sperăm că există cu adevărat o concurenţă reală pe posturi. Avem încredere în jucători şi am semnat cu toţi pe o perioadă de un an şi jumătate, fiindcă vrem să avem continuitate. Sperăm ca jucătorii pe care i-am adus să se ridice la nivelul pretenţiilor pe care le avem noi. “, a declarat managerul Marius Paşca, la conferinţa de presă organizată cu ocazia reunirii lotului.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 19 ianuarie 2022

You may also like

Leave a Comment