Responsive Menu
Add more content here...


Remiza cu Minaur nu îl mulţumeşte pe Dorin Toma. “Am pierdut două puncte”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Chiar dacă echipa sa a revenit de la 0 – 2 în partida cu liderul, pe antrenorul de la SCM Zalău nu îl prea încântă acest punct, având în vedere situaţia în care se află gruparea de sub Meseş care după acest rezultat şi-a redus simţitor şansele de calificare în play-off

SCM Zalău a obţinut un punct din confruntarea cu liderul Minaur Baia Mare. La pauză, formaţia zălăuană era condusă cu 2 – 0, dar a făcut o repriză secundă foarte bună, în care a recuperat diferenţa, iar pe final a avut şansa să câştige.

Acest 2 – 2 nu o prea ajută pe SCM Zalău şi nu îl muţumeşte nici pe antrenorul Dorin Toma, în condiţiile în care grupare de sub Meseş s-a îndepărtat de locul 4, ultimul ce duce în play-off.

Cum Someşul Dej a câştigat cu CFR Cluj II, zălăuanii au de recuperat 6 puncte până la locul 4, când mai sunt de jucat doar cinci etape din sezonul regulat.

“Chiar dacă am remizat cu liderul, este un rezultat care nu ne mulţumeşte. Analizând tot jocul, am pierdut două puncte în acest meci, deşi am fost conduşi la pauză. Din păcate suntem o echipă fără experienţă, cu mulţi jucători tineri şi facem greşeli, dar în timp aceste lucruri se pot regla. Păcat că nu am reuşit să câştigăm. Am dominat a doua repriză, am marcat de două ori şi am mai avut cel puţin patru situaţii de gol, pe care nu am reuşit să le fructificăm. Am pierdut două puncte şi este păcat, fiindcă ne-am îndepărtat de Someşul Dej, principala contracandidată la locul 4”, ne-a declarat Dorin Toma.

You may also like

Leave a Comment