Responsive Menu
Add more content here...


Remiză albă între ACS Mediaş şi SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 842 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a disputat al doilea meci amical din această perioadă. După jocul cu Unirea Dej, zălăuanii au întâlnit, tot la Baza Unirea din Cluj-Napoca pe ACS Mediaş. Disputa a fost programată miercuri, de la ora 12.30, iar meciul a fost un preview pentru barajul de promovare în Liga a II-a. Aşa cum am spus şi în avancronica partidei, Zalăul e liderul Seriei a X-a, în timp ce Mediaşul ocupă poziţia secundă în Seria a IX-a din Liga a III-a. Dacă cele două îşi vor păstra locurile din clasament până la final, atunci se vor duela, oficial, semifinala barajului.

Mai e mult până atunci, aşa că ne concentrăm pe partida de azi. A fost un joc extrem de echilibrat între cele două echipe pe durata întregii partide. Au fost faze de poartă, însă, golurile au lipsit.

Partida de la Cluj-Napoca s-a încheiat cu o remiză albă, iar pentru al doilea an la rând, SCM Zalău şi ACS Mediaş fac egal în meciurile amicale.

Pentru SCM Zalău urmează vineri plecarea în cantonamentul de la Arad.

Sâmbătă, băieţii pregătiţi de Cristian Lupuţ vor avea parte de un nou meci amical, urmând să întâlnească CSC Dumbrăviţa.

You may also like

Leave a Comment