Responsive Menu
Add more content here...


Reacţia antrenorului de la SCM Zalău, după umilinţa cu CSM Satu Mare. “Sunt echipe bune şi în play-out. Primul loc este pus în pericol”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a pierdut ruşinos cu CSM Satu Mare şi este la al doilea eşec consecutiv în play-out. Antrenorul Marius Muntean spune că echipa sa este pe o pantă descendentă, iar după un astfel de joc chiar şi prima poziţie din grupa “codaşelor” este pusă în pericol, SCM mai având patru puncte avans faţă de echipa de pe locul 2

SCM Zalău întâmpină probleme şi în play-out, înregistrând două eşecuri în primele patru etape. Zălăuanii au pierdut vineri, pe teren propriu, la scor de neprezentare cu CSM Satu Mare. A fost un joc modet din partea SCM-ului, care l-a dezamăgit crunt pe antrenorul Marius Muntean.

“Cei de la Satu Mare au fost mult mai agresivi decât noi. Am făcut un meci foarte slab, nu am avut dorinţă şi agresivitatea pozitivă de care aveam nevoie într-un asemenea joc. Din păcate, ar trebui să fie un semnal de alarmă, la ceea ce se va întâmpla în viitor. Ne-am fi dorit mai mult, dar suntem pe o pantă descendentă şi sperăm să ne revenim cât de repede”, ne-a declarat Marius Muntean.

Înfrângerea cu CSM Satu Mare complică puţin situaţia din clasament, iar cu şase etape rămase de jucat din play-out, gruparea de sub Meseş mai are 4 puncte avans faţă de ocupanta poziţiei secunde.

“Două înfrângeri în play-out este extrem de mult. Noi ne-am fi aşteptat să avem doar victorii şi să ne menţinem pe primul loc fără probleme. Satu Mare a demonstrat că sunt echipe bune şi în play-out şi va trebui să fim atenţi, pentru că altfel vom avea probleme După jocul pe care l-am prestat, cu siguranţă primul loc din play-out este pus în pericol. Sperăm să ne revenim cât de repede din punct de vedere psihologic şi să ne menţinem poziţia în clasament”, spune antrenorul Zalăului.

You may also like

Leave a Comment