Responsive Menu
Add more content here...


Raul Stanciu pus pe linie moartă la SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 125 views
A+A-
Reset

Mijlocaşul nu va mai face parte din lotul zălăuanilor şi pentru a doua parte a sezonului. Însă, din câte se pare, fotbalistul a primit o ofertă pentru a rămâne în continuare antrenor la o grupă de copii din cadrul clubului

Raul Stanciu a ajuns în iarna anului 2020 la SCM Zalău şi a devenit un jucător emblematic pentru această echipă, fiind şi căpitan în ultimele sezoane. De altfel, Stanciu este un jucător emblematic pentru fotbalul zălăuan, el evoluând aproape 10 ani la nivelul Ligii a III-a pentru FC Zalău sau SCM Zalău.

Însă, în acest sezon, mijlocaşul a trecut de la rolul de căpitan de echipă la cel de rezervă de lux, iar prezenţele sale în teren au fost sporadice. Chiar şi aşa, mijlocaşul şi-a demonstrat valoarea şi a fost decisiv pentru cele trei puncte obţinute de SCM Zalău la Sănătatea Cluj.

DIn păcate, de la acel meci şi până în prezent, a prins foarte puţine minute şi deseori a putut fi remarcat în tribune. Se pare că jucătorul nu mai intrat în planurile antrenorului Cristian Lupuţ şi a fost pus pe linie moartă.

Mulţi erau nedumeriţi de situaţia lui Raul Stanciu, dar odată cu finalul primei părţi a sezonului s-a făcut şi lumină. Conducerea clubului a anunţat despărţirea de mijlocaş, însă cu precizarea că el a fost ofertat să rămână, în continuare, antrenor la o grupă de copii din cadrul clubului.

În prezent, Raul Stanciu este antrenorul grupei 2016 de la SCM Zalău, fiind ofertat de club să-şi continue activitatea doar în această postură.

Ajuns la 32 de ani, Raul Stanciu va decide în perioada următoare dacă va accepta oferta primită de la SCM Zalău, dacă şi unde îşi va continua cariera de jucător. Cel mai bun sezon al lui Stanciu la SCM Zalău a fost în 2020 – 2021, când a fost unul dintre golgheterii echipei care a jucat barajul cu Unirea Dej.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 13 decembrie.

You may also like

Leave a Comment