FOTO – Roland Petrean a fost premiat de Ministerul Educației, la Gala Olimpicilor Internaționali

by Mihai POP
0 comment 53 views
A+A-
Reset

Ministerul Educației a organizat marți, 12 decembrie 2023, festivitatea de premiere a elevilor laureați la olimpiadele internaţionale pe discipline școlare, competiții desfăşurate în anul 2023, precum și a profesorilor care i-au pregătit şi a unităţilor de învățământ în care elevii studiază/au studiat. Județul Sălaj se mândrește cu faptul că, printre cei premiați s-a numărat și sălăjeanul Petrean Roland, alături de profesorii care l-au susținut, Loredana Gavriș și Florin Morar


Evenimentul s-a desfășurat în prezența ministrului educației, Ligia Deca, la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București.

Județul Sălaj se mândrește cu faptul că, printre cei premiați s-a numărat și Petrean Roland care a obținut medalia de argint la Olimpiada Europeană de Informatică pentru juniori și medalia de argint la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru juniori.

Alături de el au fost premiați profesorii, Loredana Gavriș și Florin Morar, care l-au susținut, l-au îndrumat și vor fi alături de el și în continuare.

Totodată a fost premiată și școala la care Roland a fost elev în anul școlar 2022 – 2023 și anume, Școala Gimnazială “Simion Bărnuțiu” Zalău.

You may also like

Leave a Comment