Responsive Menu
Add more content here...


Răsturnare de situaţie. Sportul Şimleu se reuneşte azi!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Deşi reunirea ar fi trebuit să aibă loc în data de 30 ianuarie, aceasta a fost amânată pentru data de 6 februarie din cauza problemelor organizatorice de la club. Însă, odată stabilit noul preşedinte, şimleuanii revin mai repede la antrenamente, urmând să se întâlnească azi, la Stadionul Măgura


Anul 2022 s-a încheiat la Şimleu cu o veste fulger, după ce managerul Ioan Gurzău a plecat de la echipă pentru a se alătura proiectului de la SCM Zalău. Astfel, gruparea de sub Măgura era în căutare de un nou preşedinte, care să vină la club să facă ordine şi să stabilească o strategie cu care Sportul Şimleu să abordeze partea a doua a campionatului.

Însă, timpul trecea, iar incertitudinea era încă prezentă. S-a vehiculat numele lui Laszlo Sepsi. Ba mai mult, acesta a fost şi anunţat pe pagina oficială de facebook a clubului ca noul conducător. Însă, în cele din urmă, acesta a declinat oferta Şimleului, motivând lipsa timpului de a se ocupa de club, fostul internaţional fiind implicat în afaceri imobiliare.

Pe data de 30 ianuarie era stabilita data reunirii lotului, însă, din cauza problemelor organizatorice, aceasta a fost amânată pentru data de 6 februarie.

Însă, situaţia s-a schimbat din nou, la scurt timp. Astfel, azi a fost anunţat numele noului preşedinte- Lupo Csaba, iar în aceste condiţii, activitatea fotbalistică ar trebui să intre pe făgaşul normal.

De altfel, astăzi este programată şi reunirea lotului, urmând ca jucătorii să revină sub comanda lui Dănuţ Şomcherechi, începând de azi, la Stadionul Măgura.

Sunt multe de pus la punct la echipă, în special în ceea ce priveşte lotul, având în vedere că în această perioadă au plecat mai mulţi jucători, iar de venit nu a venit nimeni. Sportul Şimleu mai are la dispoziţie o lună de zile pentru a se pune pe picioare şi a fi pregătită pentru restul sezonului care se va relua pe 11 martie.

You may also like

Leave a Comment