Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Rapid Bucureşti câştigă la Zalău şi revine pe locul 1 în Liga Florilor

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 16 views
A+A-
Reset

În ciuda eforturilor echipei lui Tadici de a face faţă rivalei din capitală, Rapid s-a dovedit a fi o nucă prea tare pentru HC Zalău, chiar şi în condiţiile în care echipa lui Tadici juca pe teren propriu, având în spate o sală aproape plină


Cândva un duel aprig pentru titlu, disputa dintre HC Zalău şi Rapid București rămâne una dintre cele mai interesante confruntări din Liga Florilor. Chiar dacă în acest sezon, doar Rapid este implicată în lupta pentru locul 1, mereu duelurile dintre cele două echipe vor fi încinse și pline de ambiții, și orgolii.

Așa a fost și în aceasta dimineața, când cele două și-au dat din nou întâlnire în Sala Sporturilor din Zalău. Zălăuanii au venit în număr mare la meci și s-a jucat cu sala aproape plină, atmosfera dinăuntru fiind una incendiară încă din start.

Mai mult, fanii zălăuani au fost “alimentați” și de intervențiile foarte bune a portarului Paula Teodorescu, care a apărat mai multe lovituri de la 7 m în startul partidei.

A fost un joc destul de echilibrat, iar echipa lui Tadici a făcut față puternicei echipe a Rapidului, având și conducere în mai multe momente ale jocului.

Până la urmă, prima repriză s-a încheiat cu avantajul echipei din capitală, 13 – 11, care spera la o victorie pentru a reveni pe locul 1 în Liga Florilor.

Acea victorie avea să vină, în ciuda eforturilor echipei din Zalău de a opune rezistență. În primele zece minute ale reprizei, echipa lui Tadici a rezistat şi s-a ţinut la un gol sau două distanţă de Rapid. Însă, din minutul 38, până în minutul 48, zălăuancele nu au mai înscris.

De cealaltă parte, Eliza Buceschi, Sorina Tîrcă sau Hernandez Serrador şi-au făcut treaba în ofensivă şi Rapid Bucureşti s-a distanţat la şase lungimi, 21 – 15.

Finalul de meci a aparţinut echipei oaspete care şi-a mărit avantajul de pe tabelă la şapte lungimi, Hernandez şi Tîrcă continuându-şi recitalul ofensiv.

S-a terminat 26 – 19, iar Rapid a revenit în fotoliul de lider al clasamentului din Liga Florilor.

HC Zalău – Rapid Bucureşti 19 – 26 (11 – 13)

HC Zalău: Paula Teodorescu, Raluca Kelemen, Alexandra Popescu – Mouna Jlezi (5 goluri), Andreea Mihart (4), Emilja Lazic (3), Andreea Bujor (2), Toth Krisztina (2), Tatyana Prycop (1), Andreea Mărginean (1), Bianca Berbece (1), Loredana Vartic, Cristina Mitrache, Gabriela Vrabie, Teodora Popescu şi Sabrina Lazea. Antrenor: Gheorghe Tadici

Rapid: Diana Ciucă, Elena Voicu, Julie Foggea – Sorina Tîrcă (7), Dorina Korsos (5), Alicia Fernandez (3), Azenaide Carlos (3), Ainhoa Hernandez (3), Alexandra Badea (2), Eliza Buceschi (2), Alexandra Trifan (1), Florentina Dragomir, Gabriela Perianu, Marina Ilie, Daniela Raţiu, Laura Popa şi Claudia Constantinescu. Antrenor: Carlos Viver

You may also like

Leave a Comment