Responsive Menu
Add more content here...


Raluca Kelemen pleacă la o fruntaşă din Liga Naţională

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Aflată la final de contract cu HC Zalău, portăriţa a ales să joace din sezonul viitor la Gloria Buzău, o formaţie care an de an se luptă pentru locuri de cupă europeană


Finalul de sezon vine cu multe plecări din lotul lui HC Zalău. Mai multe handbaliste aflate la final de contract au decis să plece la echipe care le-au propus contracte mult mai mari. Pe lista plecării se află şi portarul Raluca Kelemen. Ea a apărat foarte puţin în ultima perioadă la HC Zalău, acesta fiind şi un semn că cele două părţi se vor despărţi la final de campionat.

După cinci ani petrecuţi la poalele Meseşului, Raluca Kelemen a ales să semneze cu Gloria Buzău. Din vară va juca la o echipă importantă din Liga Naţională, care an de an se luptă pentru locurile de cupă europeană.

“Raluca Kelemen va pleca la final de sezon de la HC Zalău şi va ajunge la Gloria Buzău. Din câte ştiu va primi un contract de 5.500 de euro la Buzău”, ne-a dezvăluit Gheorghe Tadici.

Raluca Kelemen a venit la Zalău după terminarea junioratului de la CSS Caracal. De sub Meseş a fost convocată la Naţionala de tineret, iar în ultimii ani a făcut pasul şi la Naţionala de senioare.   

Prin evoluţiile sale a intrat în atenţia unor echipe importante, iar în urmă cu doi ani, de serviciile sale s-a interesat inclusiv echipa franceză Metz.

Anul trecut a avut o ofertă de la Gloria Bistriţa, dar a ales să continue la Zalău până la finalul acestui sezon.

You may also like

Leave a Comment