Responsive Menu
Add more content here...


Radu Mate – omul care sfințește locul

by Tiberius NICODA
0 comment 295 views
A+A-
Reset

Radu Mate, prim edilul comunei Nuşfalău se află la al patrulea mandat. Este singurul primar independent din Sălaj

Cuvântul primarului aflat pe site-ul primăriei:

“În calitate de primar al Comunei Nuşfalău, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site, în numele comunităţii acestei comune, administraţiei publice locale şi al meu personal.

Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna şi pe noi.

Mulţumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.

Cu siguranţă în urma informaţiilor primite, veţi găsi măcar un lucru care vă va capta atenţia şi dorinţa de a cunoaşte pe viu frumuseţea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoşi, ospitalieri şi farmecul unei comune primitoare”.

În administraţie a lucrat de prin 1995, dar candidatura de primar şi-a depus-o abia în 2008 la insistenţele tinerilor din comună, pe când avea doar 38 de ani, obținând atunci primul mandat pentru funcția de primar.

Primului său mandat pe care l-a câștigat pentru funcția de primar, i-au mai urmat încă trei mandate.

Radu Mate este căsătorit, are 51 de ani și are doi copii.

Ca și profesie este economist cu studii superioare economice. Primul mandat l-a câștigat cu sloganul „Unul pentru toți, toți pentru unul” și de atunci Radu Mate și-a consolidat poziția, ajungând la al patrulea mandat de primar al Comunei Nușfalău.

Radu Mate a câștigat alegerile locale din 27 septembrie 2020 cu un scor electoral de peste 80%.

În mandatele sale, în calitate de primar a contribuit esențial prin diferite proiecte, atrageri de fonduri, investiții, la schimbarea de la bine spre superlativ a înfățișării și stării economice, sociale, culturale a comunei Nuşfalău.

Sunt multe și prețioase realizări ale primarului de Nuşfalău, astfel încât a te apucă să le enumeri, riști să uiți numărul lor.

Oricum, cetățenii comunei Nuşfalău îl vor și și-l doresc pe viitor tot ca primar.

You may also like

Leave a Comment