Trei miniştri vin la Zalău pentru unul dintre cele mai importante forumuri de afaceri care au fost vreodată în Sălaj

by Tiberius NICODA
0 comment 345 views
A+A-
Reset

Trei miniștri vor fi prezenți la “Business Forum Nord-Vest” Zalău – o manifestare venită la iniţiativa Organizaţiei Patronilor Sălaj și beneficiază de sprijinul partenerilor precum Uniunea Națională a Patronatului Român și alte asociaţii economice din Nord-Vestul țării

Patronatele din Transilvania se vor aduna la Zalău în data de 16 februarie, la complexul Brilliant Parc, unde se va desfășura un forum de afaceri organizat, unul dintre cele mai importante din câte au fost vreodată în județul Sălaj.

Business Forum Nord-Vest (BFNV) este o inițiativă a Organizației Patronilor Sălaj și beneficiază de sprijinul partenerilor precum Uniunea Națională a Patronatului Român și alte asociaţii economice din Nord-Vestul țării.

Cu această ocazie vor participa și trei miniștri la acest forum 2024

Business Forum Nord-Vest Zalău 2024 se vrea un cadru propice pentru interacțiunea antreprenorilor cu autoritățile la nivel național și local, aducând în prim-plan miniștri cheie din domeniile economiei, cercetării și energiei.

Invitații de top includ pe Ștefan Oprea – ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Sebastian Burduja – ministrul Energiei și Bogdan-Gruia Ivan – ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării. Pe lângă cei nominalizați vor fi prezenți și Mihai Daraban – președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, precum și Ioan Lucian – președintele UNPR.

Evenimentul va acoperi subiecte precum bunăstarea antreprenorilor români, relaționarea în mediul de afaceri, managementul eficient și educația elitelor societății.

Acest forum de la Zalău se diferențiază prin faptul că este conceput “pentru antreprenori, de la antreprenori”, oferind nu doar discuții relevante, ci și oportunități și prezentare a firmelor.

Inițiatorii evenimentului mizează pe succesul evenimentului, anticipând ca BFNV să devină cel mai important forum de afaceri în zona Nord-Vest în anul 2024, atrăgând atât personalități de marcă din lumea afacerilor, cât și reprezentanți ai autorităților locale și regionale.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!