Responsive Menu
Add more content here...


Progresul Pecica, următorul adversar pentru SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 309 views
A+A-
Reset

După amicalele cu Unirea Dej, ACS Mediaş şi CSC Dumbrăviţa, SCM Zalău va susţine al patrulea amical din această pauză de iarnă în compania grupării arădene

Din 2 februarie, SCM Zalău se află într-un stagiu de pregătire centralizat, la Arad. Elevii lui Cristian Lupuţ vor sta în cantonament până pe 15 februarie, iar în această perioadă au stabilite şi patru partide amicale, după ce disputase două amicale şi înainte de plecarea la Arad.

Primul joc din cantonament a avut loc sâmbătă şi a consemnat şi prima victorie a Zalăului în acest an, contra celor de la CSC Dumbrăviţa.

La câteva zile distanţă, Zalăul are un nou meci, de această dată în compania celor de la Progresul Pecica. Partida va avea loc azi, începând cu ora 15.00, pe stadionul”Progresul”din Pecica.

Este al patrulea meci amical pe care îl vor susţine zălăuanii în această perioadă, după duelurile cu Unirea Dej, ACS Mediaş şi CSC Dumbrăviţa. A mai fost programat şi un joc cu Olimpia Satu Mare, însă, acela nu s-a mai disputat.

Bilanţul Zalăului în cele trei amicale este o victorie cu Dumbrăviţa, un egal cu Mediaşul, eşecul fiind suferit în prelungirile partidei cu Unirea Dej.

Pentru SCM Zalău mai urmează două meciuri în Ungaria.

You may also like

Leave a Comment