Responsive Menu
Add more content here...


Profesorul Mirel Matyas, confirmat de către Ministerul Educației si al Învațământului în funcția de Director al Casei Corpului Didactic Sălaj

În cursul zilei de joi, 22 februarie, Gheorghe Bancea - numit ca subprefect al județului Sălaj - i-a predat stafeta lui Mirel Matyas – profesor de matematică la Colegiului Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău- la conducerea Casei Corpului Didactic Sălaj

by Tiberius NICODA
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Prin vacantarea postului de director al Casei Corpului Didactic Sălaj odată cu trecerea fostului director, profesor Gheorghe Bancea, pe funcția de subprefect al Sălajului, propunerea înaintată pentru noul director, de către conducerea Inspectoratului Școlar Județean Sălaj către Ministerul Educației si al Învațământului a fost aceea a numirii profesorului Marius-Mirel Matyas.

În cursul zilei de ieri 22.02.2024 , de la Ministerul Educației si al Învațământului, a venit confirmarea numirii oficiale a profesorului Marius-Mirel Matyas pentru postul de director al Casei Corpului Didactic Sălaj.

Conform unei declarații postate pe pagina sa de Facebook, profesorul Mirel Matyas spune:

Nu am reacționat la felicitările voastre, preferând să aștept documentul oficial. Acum că a sosit decizia, țin să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și pentru mesajele de felicitare. Vă asigur că am să mă străduiesc să rămân cu picioarele pe pământ și că am să-mi fac, în continuare, datoria mea de dascăl, atât la catedră cât și din onoranta postură în care mă aflu.
Mulțumesc conducerii Inspectoratului Școlar Județean Sălaj pentru încrederea acordată! Îi mulțumesc domnului profesor Gheorghe Bancea pentru tot ce a făcut la conducerea Casei Corpului Didactic Sălaj! Îl felicit, încă o dată pentru funcția de subprefect al județului Sălaj!

În Japonia doar profesorii nu se inchina in fata împăratului, pentru că japonezii consideră că fară dascăli n-ar exista împarați.

Dacă tot luăm modele de pe la alții, ba suedeze, ba franceze, ba americane, bine ar fi să ne însușim respectul și recunoștința față de dascăli de la japonezi.

Iată, omul potrivit la locul potrivit, acel om-profesorul Mirel Matyas care în toate funcțiile pe care le-a avut până în prezent le-a onorat cu brio și niciodată, niciunde , nicicând nu și-a uitat menirea principală, anume aceea de dascăl și în mod sigur și în această postură va confirma pe deplin zicala: “Omul sfințește locul”!

Îi dorim succes și împliniri în noua funcție!

You may also like

Leave a Comment