Responsive Menu
Add more content here...


Tradiţia continuă la CS Dani San Zalău

Clubul condus de Dan Chiş a organizat ediţia a V-a a Cupei Dani San, o competiţie care devine o tradiţie. Au participat peste 140 de sportivi din patru judeţe. Totodată, pentru sportivi a fost un bun prilej de pregătire pentru Campionatul Mondial ce va avea loc în luna aprilie

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 79 views
A+A-
Reset

La CS Dani San continuă tradiţia şi în anul 2024. Clubul condus de Dan Chiş organizează an de an Cupa care poartă numele clubului, competiţie care se bucură de prezenţă numeroasă de fiecare dată, dovadă a faptului că organizatorii îşi fac treaba cu brio şi oferă condiţii optime pentru desfăşurarea unei competiţii de karate.

Ediţia 2024 a Cupei Dani San a avut loc în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Corneliu Coposu” din Zalău. Peste 140 de sportivi din judeţele Hunedoara, Maramureş, Bihor şi, bineînţeles, Sălaj s-au întrecut în probe de kata individual, kumite WSF şi kumite shobu sanbon. Copiii au avut prestaţii deosebite, astfel că şi această ediţia a fost una reuşită şi care motivează organizatorii să păstreze vie această tradiţie şi la anul…

Până acum, 2024 a fost un an bun pentru CS Dani San, sportivii având rezultate de excepţie la competiţiile importante. Anul a început cu un stagiu de pregătire la Tăşnad, în luna februarie.

A urmat participarea la Campionatul Naţional, unde elevii lui Dan Chiş au obţinut nu mai puţin de 23 de medalii de aur.

În perioada 12 – 14 aprilie, karateka de la CS Dani San vor participa la Campionatul Mondial de karate din Bulgaria. Având în vedere seriozitatea, perseverenţa şi determinarea insuflată de antrenori sportivilor, cu siguranţă şi rezultatele la acest Mondial vor fi pe măsură, iar elevii lui Dan Chiş vor urca pe podium aşa cum ne-au obişnuit de fiecare dată.

You may also like

Leave a Comment