Responsive Menu
Add more content here...


Primarul Dan Ghiurco vrea să continue dezvoltarea orașului Jibou în echipă cu actualul viceprimar, Vlad Pașcalău, după alegerile din 9 iunie

by Mircea ARDELEAN
0 comment 87 views
A+A-
Reset

Candidatura primarului din Jibou, Dan Ghiurco, pentru un nou mandat, la alegerile din 9 iunie, este de aseară certitudine. Și tot certitudine este că va câștiga și că va continua cu Vlad Pașcalău viceprimar.

Tocmai pentru că au făcut împreună o echipă de succes, cu rezultate uriașe pentru Jibou și pentru standardul de viață al jibouanilor.

Anunțul făcut joi seara că a fost validată candidatura lui Dan Ghiurco în Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat este confirmarea intențiilor anunțate anterior de acesta de a candida din nou, pentru a continua în același ritm alert modernizarea și dezvoltarea orașului Jibou.

Cu Dan Ghiurco primar și cu Vlad Pașcalău viceprimar, Jiboul a cunoscut o transformare cu mari beneficii pentru calitatea vieții locuitorilor orașului.

A înregistrat cea mai performantă absorbție a fondurilor europene din rândul orașelor din aceeași categorie și este singurul din Regiunea Nord Vest cu trei proiecte de mobilitate urbană, de peste 50 de milioane de euro.

Cu bani europeni, dar și cu bani guvernamentali și din bugetul propriu, administrația din Jibou a reușit să finanțeze proiecte bine gândite în funcție de nevoile comunității, cu rezultate mari în toate planurile, de la infrastructură, condiții în școli și grădinițe, condiții pentru sportul în masă, tot ce ține de ridicarea standardului de viață în oraș.

Hotărârea de a continua în aceeași echipă este evident ceea ce își doresc și jibouanii. Este de la sine înțeles că, la Jibou, alegerile din 9 iunie vor însemna doar un nou impuls pentru parcursul actualei administrații, cu Dan Ghiurco și Vlad Pașcalău la conducere.

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment