Responsive Menu
Add more content here...


Preview pentru baraj. SCM Zalău, amical cu ACS Mediaş

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 406 views
A+A-
Reset

SCM Zalău continuă seria meciurilor amicale şi azi va disputa a doua partidă de verificare din acest an. Primul joc a fost în compania celor de la Unirea Dej, meci pierdut în prelungiri de gruparea de sub Meseş. Al doilea meci ar fi trebuit să aibă loc la Satu Mare, la finele săptămânii trecute, însă, nu a mai avut loc din cauza terenului impracticabil.Aşadar, al doilea amical din această iarnă va avea loc azi, contra celor de la ACS Mediaş. Disputa este programată de la ora 12.00, la Baza “Unirea” din Cluj-Napoca.

SCM Zalău şi ACS Mediaş s-au duelat şi în iarna trecută, pe când gruparea sibiană evolua în Liga a IV-a. S-au întâlnit într-un triunghiular la Cluj-Napoca din care a mai făcut parte şi Viitorul Cluj.

Însă, acele meciuri au durat doar 50 de minute, iar disputa dintre SCM Zalău şi ACS Mediaş s-a terminat la egalitate, scor 1 – 1.De data această, partida dintre cele două se va desfăşura în condiţii normale, la Baza “Unirea” din Cluj-Napoca.

Atât SCM Zalău, cât şi ACS Mediaş visează la promovarea în Liga a II-a în acest sezon. Zălăuanii sunt liderul Seriei a X-a din Liga a III-a, în timp ce ACS Mediaş ocupă poziţia secundă în Seria a IX-a.

Dacă ambele echipe îşi vor păstra poziţia din clasament şi după play-off, atunci se vor întâlni în semifinala barajului pentru Liga a II-a. 

După 15 etape disputate, Mediaşul are a doua cea mai bună apărare din Liga a III-a, cu doar 8 goluri primite. Doar Metalul Buzău stă mai bine, cu doar 6 goluri primite. De remarcat este şi faptul că în această iarnă, la ACS Mediaş a ajuns Mihai Petra – fostul mijlocaş al Zalăului.

You may also like

Leave a Comment