Responsive Menu
Add more content here...


Patrik Bolduţ, sfertfinalist la un turneu puternic în Slovacia. A fost eliminat de favoritul principal după un meci de aproape 4 ore!

Puştiul legitimat la ACS Sergiu Carp Tennis Club şi SCM Zalău s-a oprit în sferturile de finală la TEJT 2 U14 "Presov Cup U14 2024", turneu Tennis Europe, de categoria 2, fiind eliminat de favoritul principal, un tenisman din Belarus

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Zilele trecute, Patrik Bolduţ s-a aflat la startul unui puternic turneu Tennis Europe, desfăşurat în Slovacia. A fost un turneu de categoria 2, cu participare numeroasă din ţări precum Slovacia, România, Ungaria, Croaţia, Ucraina, Finlanda, Belarus, Polonia, Serbia, Cehia, Moldova şi Bulgaria. Patrik a fost cap de serie numărul 8 şi a beneficiat de primul tur liber. În 16-imile competiţiei a dat peste “localnicul” Martin Adamca pe care a reuşit să-l învingă în două seturi, 6 – 0, 6 – 2.

Elevul lui Sergiu Carp s-a calificat în sferturile de finală după ce a trecut de un alt slovac în optimi. Tomas Maruscak nu a rezistat în faţa tenismanului sălăjean şi a pierdut în două seturi.

În această fază a competiţiei, Patrik a dat peste Artsiom Askirka, un sportiv din Belarus, favoritul principal. De această dată, meciul a fost unul foarte strâns ce s-a întins pe durata a trei seturi, toate încheiate cu acelaşi scor, 6 – 4. Sportivul din Belarus a câştigat două din cele trei seturi, după un meci ce a durat aproape 4 ore şi s-a calificat astfel în semifinalele competiţiei din Slovacia şi ulterior în finala pe care a pierdut-o împotriva unui ucrainean.

Patrik Bolduţ a participat alături de Edward Neagos şi pe tabloul de dublu, cuplul format de cei doi ajungând până în optimile de finală.

Sportivul legitimat la ACS Sergiu Carp Tennis Club şi SCM Zalău ţinteşte să revină în Top 100 la U14, momentan este pe locul 109. Cea mai bună clasare a lui Patrik a fost locul 70 la nivel de Tennis Europe, la începutul acestui an.

You may also like

Leave a Comment