Responsive Menu
Add more content here...


Partida dintre HC Zalău și Măgura Cisnădie a fost reprogramată

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 10 views
A+A-
Reset

Jocul din ultima etapă a turului trebuia să aibă loc în acest final de săptămână, însă programul a fost dat peste cap, după ce Măgura Cisnădie este nevoită să joace sâmbătă restanța cu Lada din European Handball League. În aceste condiții, partida cu HC Zalău a fost reprogramată de FRH pentru data de 9 februarie, de la ora 17.00. Jocul se va disputa în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici” din Zalău

Programul lui HC Zalău a fost dat peste cap. În acest final de săptămână, gruparea zălăuană trebuia să susţină ultimul meci din tur cu Măgura Cisnădie, însă cu câteva zile înainte a aflat că jocul nu se mai dispută! Asta după ce Măgura Cisnădie este nevoită să joace sâmbătă restanţa cu Lada din European Handball League, meci ce trebui să aibă loc în 22 ianuarie, însă a fost amânat pe 29 ianuarie de forul european.

Cum după regulamentul FRH, echipele care evoluează în cupele europene au prioritate, jocul cu HC Zalău a fost din start reprogramat. Meciul va avea loc în data de 9 februarie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”. Până atunci, gruparea de sub Meseş va juca în prima etapă din retur, cu Dunărea Brăila, pe data de 5 februarie, tot la Zalău.

Rămâne însă ciudată ordinea programării jocurilor din Liga Naţională. Ca exemplu, Măgura Cisnădei are un joc amânat din etapa a X-a, cu Dunărea Brăila, care se va juca în luna martie, iar partida cu Minaur Baia Mare, din prima etapă a returului a fost programată înaintea jocului cu HC Zalău din ultima etapă a turului.

You may also like

Leave a Comment