Responsive Menu
Add more content here...


Participare numeroasă la ediţia de toamnă a Cupei Cronos

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Tenis Club Bogdan Cuceu a organizat ultimul turneu din acest an, iar la start s-au aflat nu mai puţin de 60 de participanţi la mai multe nivele propuse de organizatori


Zalăul a fost gazda ediţiei de toamnă a Cupei Cronos, competiţie organizată de Tenis Club Bogdan Cuceu.

La această ediţie au fost nu mai puţin de 60 de participanţi la şase nivele de simplu, 4, 5, 6, 7, 8 şi 9, respectiv 26 de participanţi la dublu, nivelele 6 şi 7,5. Au fost prezenţi jucători din Sălaj, Maramureş, Satu Mare, Cluj, Bihor, Alba şi Sibiu. După meciuri frumoase şi disputate, campionii fiind răplătiţi pentru succesul lor, în timp ce eforturile finaliştilor au fost de asemenea răsplătite.

La nivelul 4, Răzvan Oancea (Gherla) s-a impus în finala cu Rareş Gregorovici (Zalău), în timp ce la nivelul 5 s-a impus Marius Brîglezan, în faţa lui Daniel Soran, ambii fiind din Jibou. La nivelul 6, Marin Mercea (Zalău) a câştigat finala cu sătmăreanul Stelian Stănculescu, în timp ce nivelul 7 a fost cucerit de Marius Glodean (Satu Mare), după o finală cu Lucian Chereji (Zalău).

La cel mai ridicat nivel de la acest concurs, sătmăreanul Oliver Rădulescu a reuşit să se impună în finală în faţa zălăuanului Mihai Grec. În ceea ce priveşte tabloul de dublu, la nivelul 6 s-a impus perechea zălăuană formată din Alin Mercea şi Gabriel Terheş, în faţa jibouanilor Răzvan şi Adrian Ardelean. La nivelul 7,5, cuplul Liviu Petrean – Mihai Grec au câştigat întâlnirea cu sătmărenii Constantin Silaghi şi Silviu Coza.

A fost ultimul turneu organizat în 2021 de Tenis Club Bogdan Cuceu, în circuitul Tenis Partener. În acest an, clubul lui Bogdan Cuceu a organizat 8 turnee, în cadrul cărora aproximativ 640 de jucători au fost prezenţi pe terenurile din Zalău.

“Mulţumesc tuturor sponsorilor, susţinătorilor, participanţilor şi celor care s-au implicat în toată această perioadă. Urmează anul 2022 cu noi provocări şi vom începe cu turneele pe sezonul de iarnă în luna februarie când se vor aduna din nou iubitorii de tenis pe terenurile din Zalău. Vreau să specific că tenisul este de departe unul dintre cele mai iubite sporturi în Zalău”, ne-a declarat Bogdan Cuceu.

Sursa foto: Lucian Milas

You may also like

Leave a Comment