Responsive Menu
Add more content here...


Handbalistele de la CSS Zalău se pregătesc la Ocna Şugatag  

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Junioarele I şi Junioarele III, alături de cele trei antrenoare de la club, se află în cantonament la Ocna Şugatag. “În tur ne-a lipsit pregătirea fizică”, spune Raluca Ionaşcu, antrenoarea de la junioare I


CSS Zalău participă cu două echipe în Campionatele Naţionale de handbal. O echipă la junioare I, de pregătirea căreia se ocupă Raluca Ionaşcu şi Andrada Goie şi o echipă la junioare III, pregătită de Livia Sabou.

În turul de campionat, rezultatele nu au fost tocmai pe măsura aşteptările. Unul dintre factorii importanţi care au contribuit la insuccesul handbalistelor zălăuance a fost pregătirea fizică, sau mai bine zis, lipsa acesteia.

Astfel, conducerea CSS a făcut tot posibiliul pentru a asigura o parte din fondurile necesare pentru efectuarea unui stagiu de pregătire în această iarnă.

În cele din urmă, junioarele I şi junioarele III, alături de cele trei antrenoare, s-au deplasat, duminică, la Ocna Şugatag, acolo unde efectuează un stagiu de pregătire de 7 zile.

Handbalistele efectuează câte două antrenamente pe zi, urmate de refacere în bazin cu apă sărată.

Un total de 29 de sportive, plus cele trei antrenoare au făcut deplasarea în acest cantonament. În acest stagiu se pune baza doar pe pregătire fizică, fără jocuri de verificare.

Lotul deplasat în cantonament: Natalia Iepan, Carla Socaciu, Beatrice Ros. Miruna Labo, Mara Pop, Denisa Pop, Andreea Serencu, Antonia Ţurcaş, Naomi Gog, Alexandra Pece, Daria Mante. Alexandra Buzure, Denisa Rus, Oana Pop, Lavinia Iacob, Ana Pentea, Lorena Mureşan. Ana-Maria Oros, Bianca Cozma, Antonia Pop, Denisa Ghiulea, Alissia Bonţea, Deak Karla, Carla Pop, Daria Puşcaş, Alexandra Pojar, Larisa Săbăduş, Amelia Sînean şi Giulia Marian. Antrenoare: Raluca Ionaşcu, Andrada Goie şi Livia Sabou

“Având în vedere că în tur ne-a lipsit pregăitrea fizică, am hotărât să venim în cantonament. Ne dorim să ne îmbunătăţim, în primul rând, rezistenţa. Sperăm ca în retur să se vadă o diferenţă reală. Avem gânduri mari pentru partea a doua a sezonului”, ne-a declarat Raluca Ionaşcu, antrenoarea de la junioare I.

You may also like

Leave a Comment