Responsive Menu
Add more content here...


Tadici pune pe seama oboselii eşecul dur cu CSM Bucureşti

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 35 views
A+A-
Reset

“Echipa a acumulat o stare de oboseală după 2.000 de km parcurşi în decurs de patru zile”, spune antrenorul


Dacă în alte jocuri cu CSM Bucureşti s-a luptat în multe momente de la egal la egal cu valorosul adversar, săptămâna trecută, HC Zalău nu a avut nicio şansă în faţa vicecampioanei.

De data aceasta, trupa antrenată de Adi Vasile a surclasat Zalăul la toate capitolele. Scorul final a fost 38 – 22, iar sălăjencele au înregistrat una dintre cele mai usturătoare înfrângeri din ultimii ani.După un astfel de rezultat, Gheorghe Tadici nu a căutat scuze, însă diferenţa mare de scor a pus-o pe seama oboselii. Oarecum pe bună dreptate, în condiţiile în care în 11 zile, HC Zalău a jucat patru meciuri, având şi două deplasări lungi, la Brăila şi Bucureşti.

 “Au existat nişte circumstanţe atenuate şi mă aşteptam, fiindcă veneam după 2.000 de km parcurşi în 4 zile. Echipa este tânără, a acumulat şi o stare de oboseală şi ca atare nu am putut să rezistăm în faţa unei echipe care are un buget de 7 – 8 ori mai are ca şi noi şi are în componenţă 10 – 12 jucătoare din 4 – 5 echipe naţionale. A fost un fel  de concurs de maşini, din centru până la gară, între un mercedes şi  un logan. Poţi să ai orice şofer dibaci, nu poţi să depăşeşti un mercedes în stare bună”, a spus Gheorghe Tadici pentru presa locală.

You may also like

Leave a Comment