Responsive Menu
Add more content here...


O nouă competiţie puternică pentru tenismenele de la SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Sportivele pregătite de Victor Puie şi Augustin Mureşan au participat la etapa a II-a a Cupei Speranţelor, competiţie desfăşurată la Bistriţa.

Secţia de tenis de masă are activiate intensă la începutul acestui an şi sâmbătă, 24 februarie, sportivele legitimate la SCM Zalău au avut parte de o nouă competiţie.

Vorbim despre Cupa Speranţelor, concurs desfăşurat la Bistriţa. A fost etapa a II-a a Cupei la care au participat nu mai puţin de 114 sportivi.

Clubul zălăuan a fost reprezentat la categoriile U19, U13, U11 şi U9, unele fete fiind la primul concurs de o asemenea anvergură.

Demjen Eszter, Mara Viman şi Ana Mureşan, toate la U19, au reuşit să iasă din grupele de calificare, dar s-au oprit pe locurile 5 – 8, fiind eliminate de adversari de la Centrul Olimpic din Bistriţa.

Andra Mateuţ la U13 şi Emilia Cotoi la U11 s-au oprit în grupele de calificare, în timp ce Ariana Mateuţ a terminat pe locul 9.

La U9, Sonia Farcaş a încheiat pe locul 9, iar Carla Mateuţ a pierdut în primul tur de pe tabloul principal. Secţia de tenis de masă este cea mai nouă din cadrul SCM Zalău.

You may also like

Leave a Comment