Responsive Menu
Add more content here...


Cupa României revine în actualitate. Duminică au loc sferturile de finală

Opt echipe au rămas în cursa pentru trofeul Cupei României la nivelul judeţului Sălaj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Opt echipe au rămas în cursa pentru trofeul Cupei României la nivelul judeţului Sălaj. Patru echipe au fost calificate direct în această fază, în timp ce altele patru şi-au câştigat acest drept în urma partidelor din tururile preliminare. Ardealul Crişeni, FC Chieşd, Lucefărul Bălan, Rapid Zimbor, Unirea Mirşid, SCO Jibou, CS Barcău Nuşfalău şi Someşul Someş-Odorhei sunt formaţiile rămase în cursă

Aşteptarea a luat sfârşit, iar fotbalul mic din Sălaj reporneşte la drum.

După ce echipele s-au încălzit la Cupa AJF sau Cupa Primăverii, la finele săptămânii începe şi “distracţia” oficială. Prima competiţie care revine în actualitate este faza judeţeană a Cupei României.

Competiţia a ajuns în faza sferturilor de finală, fază în care primele patru clasate din campionatul trecut au fost calificate direct, în timp ce celelate patru au trecut de tururi preliminare pentru a ajunge în acest punct al competiţiei.

Sunt patru meciuri interesante şi se anunţă dueluri de foc în care echipele implicate îşi doresc calificarea mai departe în competiţie.

Pe hârtie, cel mai tare duel pare a avea loc la Crişeni, unde ACS Ardealul va primi vizita celor de la FC Chieşd. Însă, lotul gazdelor a suferit ceva modificări în pauză de iarnă, iar jucători precum Raul Brînduşe sau Gabriel Ţiriac s-au îndreptat spre alte echipe. De altfel, Ţiriac a ajuns tocmai la FC Chieşd, astfel că duelul se anunţă unul interesant.

Interesant va fi şi duelul dintre Rapid Zimbor şi Luceafărul Bălan, cunoscută fiind “rivalitatea” dintre cele două de când s-au luptat la locul 1 în Liga a V-a sau episodul exodului de jucători de la Zimbor spre Bălan în vara lui 2022.

SCO Jibou pare favorită certă în confruntarea cu Unirea Mirşid, însă, echipa pregătită de Marius Cozma va da totul pentru a produce surpriza, mai ales că va evolua şi pe teren propriu şi, cum spune o vorbă din popor, mingea este rotundă.

În fine, la Nuşfalău, pe Stadionul “Nicolae Mandel” ar fi trebuit să aibă loc confruntarea dintre CS Barcău şi Someşul Someş-Odorhei.

Însă, la Nuşfalău este o situaţie incertă, după ce consilierii locali nu au fost de acord cu suma solicitată de club pentru finanţare, CS Barcău fiind în pericol de desfiinţare. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în această situaţie.

Până la ora redactării acestui articol, cei de la AJF Sălaj anunţă că meciul nu se va disputa.

Sferturile Cupei României au loc duminică, ora 15.00:

Ardealul Crişeni – FC Chieşd

Rapid Zimbor – Luceafărul Bălan (teren Hida)

Unirea Mirşid – SCO Jibou

CS Barcău Nuşfalău – Someşul Someş-Odorhei – nu se joacă

You may also like

Leave a Comment