Responsive Menu
Add more content here...


Noi rezultate de excepţie pentru oiniştii din Hida

La finele săptămânii trecute, echipele de fete, respectiv băieţi ale Liceului Tehnologic “Liviu Rebreanu” din Hida au câştigat faza interjudeţeană la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, rezervată categoriei gimnaziu

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 546 views
A+A-
Reset

Fete sau băieţi, toţi sunt la fel de buni şi o demonstrează an de an. Oina a luat amploare în comuna Hida şi tot mai mulţi elevi practică cu succes sportul naţional. Ambiţioşi, perseverenţi, dornici de performanţă şi cu o pregătire bună sub îndrumarea profesorului Ciprian Mitrea, an de an, elevii Liceului Tehnologic “Liviu Rebreanu” din Hida obţin rezultate foarte bune.

Spre exemplu, în această perioadă are loc Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, rezervată elevilor de gimnaziu. Echipele Liceului din Hida au trecut fără probleme de faza zonală, iar la finele săptămânii trecute au trecut cu brio şi peste faza interjudeţeană.

Competiţia a avut loc la Târgu Lăpuş şi atât echipa de fete, cât şi cea de băieţi s-a clasat pe locul 1 şi a obţinut calificarea la faza naţională. Vineri, la Hida, va avea loc faza interjudeţeană la ONSS, rezervată elevilor de liceu.

“Aceste rezultate vin în urma unei pregătiri foarte bune, elevii au dat dovadă de seriozitate de fiecare dată în cadrul şedinţelor de antrenament”, a spus prof. Ciprian Mitrea.

You may also like

Leave a Comment